VIDEO. Barack Obama și Donald Trump s-au atacat în campanie. “E un unchi nebun și un rasist”

1
475

Președintele american Donald Trump și predecesorul său, Barack Obama, s-au atacat reciproc în timpul unor mitinguri de campanie ținute de aceștia, transmite BBC., citat de digi24.

Aflat în Pennsylvania pentru a face campanie candidatului democrat la Casa Albă, Joe Biden, Barack Obama l-a asemănat pe Donald Trump cu un “unchi nebun” și a spus că acesta impulsionează rasiștii.

În Carolina de Nord, președintele republican a râs de Barack Obama, spunând că s-a înșelat în privința rezultatelor de la alegerile din 2016.


Cu 13 zile înainte de alegeri, Joe Biden are un avans considerabil la nivel național.

Însă diferența este mai mică în câteva state americane, care ar putea vota oricare dintre candidați și în cele din urmă să decidă rezultatul de pe 3 noiembrie.

Americanii votează mai devreme anul acesta, atingând un nivel record de 42 de milioane de oameni care și-au exprimat votul prin corespondență sau în persoană.

Trump a direcționat mare parte din atacul său, în timpul mitingului de miercuri seară din Gastonia, împotriva contracandidatul democrat la Casa Albă.

El a spus că votanții vor trebui să aleagă între o “super redresare Trump” sau o “criză adâncă a lui Biden”.

Joe Biden nu a fost în această săptămână pe teren în campanie, el fiind în pregătiri pentru ultima dezbatere prezidențială de joi noaptea în Nashville, Tennessee, în vreme ce Donald Trump a ținut mitinguri electorale în statele unde bătălia este mai aprinsă.

Președintele nu s-a putut abține și l-a atacat pe Obama, care a intrat în campanie, pe teren, joi, pentru prima dată de la convențiile politice din august.

“Nimeni n-a făcut campanie mai tare pentru Hillary Clinton cea necinstită decât Obama, nu-i așa? Era peste tot.”, le-a spus Trump susținătorilor, care au huiduit când au auzit numele fostului adversar politic.

Președintele american a adăugat: “Cred că singurul care era mai nemulțumit decât Hillary cea necinstită în acea noapte era Barack Hussein Obama”. aici

1 comment

Leave a reply