Familia Iohannis în ipostaze inedite la munte

0
1915

Președintele Klaus Iohannis a apărut duminică într-o ipostază inedită: în pantaloni scurți, pe munte, potrivit g4media.

Imaginea apare într-o fotografie postată pe o rețea socială de ultramaratonistul Polgar Levente Ioan, care a scris că „traseul competiției de ieri la care am participat a urcat și pe Vârful Moldoveanu, unde l-am întâlnit pe domnul Președinte al României. M-a recunoscut imediat, am schimbat câteva vorbe, am vorbit și despre unele situații personale de la Aiud. M-a felicitat și încurajat”.

În imagine, președintele Iohannis apare echipat pentru drumeție pe munte, cu geacă și bocanci.

Cu câteva ore mai devreme, Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, postase pe o rețea de socializare o fotografie de pe Vârful Moldoveanu. În imagine, soția președintelui apare ținând în mână steagul României.

În plan secunde, cu spatele la cameră stă un bărbat care pare a fi președintele Klaus Iohannis, cu o geacă de munte și pantaloni scurți. Bărbatul stă de vorbă cu alte persoane.

Președintele Klaus Iohannis a declarat în trecut că îi place să facă drumeții pe munte.

Ultima ieșire publică a președintelui Iohannis a fost pe 19 iulie, la ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către noii miniștri ai Muncii și Familiei.

Șeful statului nu a avut nici o apariție publică în ultimele două săptămâni pe tema măsurilor de austeritate pregătite de coaliția PSD-PNL care au inflamat opinia publică.

Leave a reply