Boris Johnson a fost pregătit să dezbată cu Tucker Carlson pentru 1 milion de dolari

0
2773

Un război al cuvintelor a izbucnit între Boris Johnson și Tucker Carlson din cauza afirmațiilor fostului premier, care susținea că fostul ministru era pregătit să îl dezbată pe controversatul jurnalist de dreapta pentru 1 milion de dolari pentru un interviu despre conflictul dintre Rusia și Ucraina.

Carlson, care luna aceasta l-a intervievat pe Vladimir Putin, a declarat că dl Johnson a cerut 1 milion de dolari pentru un interviu despre conflictul dintre Rusia și Ucraina.

Johnson a contestat afirmația dlui Carlson, considerând-o „neadevărată”, iar aliații fostului premier au afirmat că acesta s-a oferit să participe la interviu în schimbul unei donații de 1 milion de dolari pentru organizațiile caritabile ale veteranilor ucraineni, informează independent.co.uk.

Carlson a fost ridiculizat în ultimele săptămâni din cauza sprijinului său pentru Putin și Kremlin, după ce a filmat videoclipuri în care a lăudat cărucioarele de cumpărături rusești și a admirat sistemul de metrou din Moscova.

Acest lucru a venit după ce fostul prezentator Fox News a stat la masă pentru un interviu de două ore cu liderul autoritar rus.

Și, într-o rubrică pentru Mail+, l-a acuzat pe Carlson că i-a trădat pe „telespectatorii și ascultătorii din întreaga lume” pentru că nu l-a luat la întrebări pe liderul rus pentru „torturile, violurile, aruncarea în aer a grădinițelor” din Ucraina, „nici măcar o dată nu a încercat să oprească fluxul de minciuni”.

Și, vorbind pentru publicația de dreapta The Blaze, Carlson a ripostat la adresa fostului premier.

„Boris Johnson, care a fost pentru o scurtă perioadă de timp prim-ministru al Marii Britanii… mă numește unealtă a Kremlinului sau ceva de genul acesta”, a spus el.

El a adăugat: „Am fost enervat. Așa că am depus o cerere de interviu cu Boris Johnson, așa cum am făcut-o de multe ori, pentru că mă denunță constant ca fiind o unealtă a Kremlinului”.

Carlson a spus că după ce a contactat „o mulțime de oameni care îl cunosc pe Boris Johnson” i s-a spus că va face interviul „dar vă va costa un milion de dolari”.

„I-am spus tipului… Tocmai i-am luat un interviu lui Vladimir Putin. Nu îl apăr pe Putin, dar Putin nu a cerut un milion de dolari. Deci îmi spuneți că Boris Johnson este mult mai sordid decât Vladimir Putin?”

„Ceea ce este adevărat”.

Un purtător de cuvânt al domnului Johnson a declarat: „Nu, nu, nu: Această relatare nu este adevărată”.

Leave a reply