sâmbătă, octombrie 1

Tudorache strânge semnături cu un ceas de 21.000 de dolari la mâna

1
709

Conform celor de la ziaristii.com deputatul Daniel Tudorache (PSD) a ieșit la strâns de semnături pentru declanșarea referendumului de demitere a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand (USR-PLUS), cea care l-a lăsat fără funcția de primar. Doar că a făcut o gafă: avea la mâna stângă un ceas Ulysse Nardin de 21.000 de dolari!

Cu un ceas de lux la mâna stângă, fostul primar Tudorache le vorbea unor pensionari amărâți de ce trebuie demisă Clotilde Armand.

Observația îi aparține fostului gazetar Ionel Stoica, directorul de comunicare al Primăriei Sectorului 1, colaborator al primăriței Clotilde Armand.

Ionel Stoica a scris pe Facebook: „Dar ce arogant este domnul deputat diamant, s-a afișat în fața locuitorilor Sectorului 1 cu un ceas de 21.000 de dolari -cam cât salariul anual al unui parlamentar- apoi a postat fotografia pe Facebook. Respect!”

1 comment

  1. mircea 16 august, 2021 at 08:55 Răspunde

    daca era sa fie demisa Clotild pana acum era istorie,Ciolacu-i pa mana cu Iohannis&.PAS puneau niste corturi si pana acum erau facute si alegerile,iar Clotild,Barna,&,Sparcu……erau deja judecati si cazati la racoare.

Leave a reply