Ziua în care CCR a votat din nou să moară și mai mulți români. Desființați aceste instituții criminale!

6
5520

CCR devine pe zi ce trece o armă de distrugere în masă pentru societatea românească. Dar este mai mult decât atât. Este și un instrument care face jocurile de putere, confirmând de fiecare dată că implantarea sa cu oameni infiltrați politic este o mare eroare a democrației românești. Mai grav, deși se numește Curtea ”Constituțională”, alege să încalce ea însăși Constituția României, ceva unic în lume!

Prima mare decizie criminală a acestei Curți Constituționale a fost în vară, atunci când la inițiativa unei alte instituții criminale pentru sănătatea publică – Avocatul Poporului – a decis să anuleze sancțiunile date pentru cei care au încălcat măsurile de prevenție, încurajând astfel populația să se infecteze.

Ce vedem azi, când pandemia a ajuns la peste 4.000 de cazuri noi de infectări zilnice cu COVID, nu este altceva decât urmarea deciziilor absolut inumane luate de aceste instituții-dinamită plătite din banii românilor.

Ultima ispravă este decizia din această după-amiază, când CCR a dat undă verde majorității PSD-ALDE-Pro România să amâne alegerile parlamentare – încălcare flagrantă a Constituției României pe care CCR este obligată s-o apere, nu s-o saboteze.

Curtea Constituțională (CCR) a stabilit, în motivarea deciziei prin care a dat undă verde legii prin care Legislativul și-a arogat competența de a stabili data alegerilor parlamentare, că hotărârea de guvern prin care a fost deja stabilită această dată pentru ziua de 6 decembrie își va înceta efectele odată cu intrarea în vigoare a acestui act normativ.

Mai mult, CCR precizează că ”alegerile parlamentare vor avea loc peste termen, aşadar, într-un termen de cel mult 3 luni de la expirarea mandatului de 4 ani al Camerelor”. Judecătorul Daniel Morar a făcut opinie separată la decizia CCR.

Mandatul actualului Parlament expiră pe 20 decembrie.

Așadar, CCR a hotărât să încalce Constituția României, pentru că legea fundamentală a României spune că pe 21 decembrie trebuie să fie valid un nou Parlament. Punct.

Legea declarată constituțională de CCR nu este încă în vigoare, ea nefiind încă promulgată de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului are la dispoziție zece zile să decidă dacă o promulgă sau o trimite Parlamentului la reexaminare.

Potrivit acestei legi, prin derogare de la legea 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, data alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor ce vor fi organizate ca urmare a expirării mandatului Parlamentului, aflat în curs de exercitare la data intrării în vigoare a aceste legi, se stabileşte prin lege organică cu cel puţin 60 de zile înainte.

Însă chiar o amânare produsă de refuzul președintelui de a o promulga nu înseamnă că nu se va trezi cu ea din nou pe masă, dacă PSD și aliații săi țin morțiș să mai ia trei luni în plus la leafă și diurne.

Amânarea alegerilor, pe lângă că încalcă legea fundamentală, înseamnă slăbiciunea statului. România are acum un Guvern care nu reprezintă Parlamentul actual, ci a ajuns la Palatul Victoria conjunctural.

Un Guvern fără suport solid în Parlament nu poate acționa punitiv pentru a apăra sănătatea oamenilor, ci face mai mult echilibristică, or așa ceva nu ajută populația.

PSD are tot interesul să șubrezească încrederea electoratului în PNL, partidul care formează acum Guvernul, deci va face orice poate pentru a sabota actele Executivului, cum de altfel a făcut mereu de aproape un an încoace de când a pierdut puterea executivă.

Deciziile din această a doua jumătate a anului arată că noua Românie rezultată după alegerile viitoare trebuie efectiv să schimbe Constituția. Și chiar să ia în calcul desființarea unor instituții-teroriste de tip CCR sau Avocatul Poporului, care, culmea, sunt finanțate din impozitele plătite de omul simplu!

Mai mult, trebuie eliminată imunitatea pe care o au personaje precum Valer Dornean sau frații săi de factură PSD-isto iliesciană, care trebuie să răspundă în justiție pentru zădărnicirea tratării bolilor – articol din Codul Penal.

Răspunderea trebuie să fie individuală, în funcție de votul fiecăruia, pentru că România nu-și mai poate permite luxul de a proteja funcții și instituții care, prin deciziile lor iresponsabile, pun în pericol viețile oamenilor.

Avocatul Poporului, atac în tandem la sănătatea românilor

Adresa care arată iresponsabilitatea lui Renate Weber

Recent, Avocatul Poporului, cealaltă instituție finanțată din banii românilor care a zădărnicit tratarea bolilor, a acționat și ea exact în direcția CCR.

Instituția aflată sub controlul pioanei ALDE, Renate Weber, a acționat împotriva măsurii anunțate de Guvernul României de a folosi polițiști în civil care să-i depisteze pe cei care nu poartă mască și nu respectă alte măsuri de protecție anti-COVID.

Avocatului Poporului a anunțat că s-a autosesizat după relatările din mass-media cu privire la acțiunile Poliției Române în contextul prevenirii infectărilor cu coronavirus.

Avocatul Poporului a solicitat ministrului de Interne, printr-o adresă oficială în care scrie negru pe alb că ideea i-a venit de la… România TV să transmită ce act normativ a stat la baza luării măsurilor amintite privind folosirea polițiștilor în civil.

Hârtia semnată de iresponsabila șefă a instituției menționează că „scopul principal care trebuie urmărit de Poliția Română este cel de prevenire a săvârșirii de fapte antisociale și în subsidiar de reprimare a acestora”, potrivit legii de organizare și funcționare a Poliției Române.

În realitate, decizia urmărește să provoace și mai mult haos, pe gustul grupărilor care protestează în stradă pentru destabilizarea României.

VEZI ŞI:

Florin Cîțu anunță marea revoluție din economie. ”Am resuscitat industria, facem la fel cu toate sectoarele”

Ofensiva lui Clotilde Armand în USRPLUS. Ce urmează?

Opriți crima Avocatului Poporului! De ce vrea Renate Weber să moară și mai mulți români din cauza COVID?

6 comments

Leave a reply