sâmbătă, august 13

Ziua în care baronii AUR le-au transmis votanților urarea de Sărbători: ”PROȘTILOR! Un fleac, v-am ciuruit”

1
2403

Motto:  „Românii sunt dezamăgiți de clasa politică, sunt scârbiți, nu mai vor să audă de nici unii. Și noi ne-am implicat în politică pentru că suntem scârbiți, nu ne imaginam acum câțiva ani în acest rol, nu mă prinde bine, nu sunt un politician. Dar cetățenii s-au săturat în asemenea hal de clasa politică încât au vrut altceva și au votat AUR.” (George Simion, copreședinte AUR)

Imaginile în care paparazzi de la Gândul i-au prins în fapt pe George Simion, copreședintele AUR, întâlnindu-se pe ascuns cu liderii PSD Marcel Ciolacu și Vasile Dîncu au dat arama pe față a celor care au pus la cale această formațiune politică pe care unii oameni cu scaun la cap au botezat-o și ”Alianța Unirii cu Rusia”.

Pozele îi arată pe Simion, Dîncu și Ciolacu reunindu-se în mare taină la sediul IRES, institut coordonat de Vasile Dîncu, la numai o săptămână după alegerile în care AUR a intrat în Parlament, fiind votat masiv de un electorat puternic anti-PSD.

S-a ales praful de anti-PSD-ismul cu care AUR a reușit să intre în Parlament

Atât de ”anti-PSD” sunt liderii AUR încât nici n-au trecut bine alegerile în care Simion, Șoșoacă, Târziu&co s-au folosit de voturile oamenilor naivi încât le-au aruncat repede la coș pentru a ”vinde” partidul ”Ciumei Roșii”, eticheta PSD, partid considerat răul cel mai mare din politica românească.

Așa promovează AUR ”patriotismul” cu care s-a lăudat în campanie: întâlnidu-se pe ascuns cu cei acuzați că sunt trădători de țară

Manevra pusă la cale de Simion și gașca lui din conducerea AUR nu e o noutate. Și partidul lui Dan Diaconescu a făcut exact aceeași șmecheri, și PRM-ul lui Vadim Tudor, și PNG-ul lui Gigi Becali: au înjurat tare în campania eletorală și înaintea ei pe toată lumea, mai ales pe PSD, după care, odată văzuți cu sacii-n căruți, au scos pe tarabă voturile oamenilor care chiar vroiau altceva în politica românească.

”PROȘTILOR! Un fleac, v-am ciuruit”, poate fi mesajul de Sărbători al baronilor AUR adresat votanților săi, parafrazând o replică celebră a lui Sergiu Nicolescu din filmul ”Cu mâinile curate”.

Diferența față de alte partide care s-au vândut PSD-ului este că PP-PP, PRM și PNG au avut nevoie de ani ca să iasă la târguieli, pe când Simion, Șoșoacă. Târziu și alții n-au răbdat decât câteva zile pentru a-și trăda votanții.

Practic, prin întâlnirea secretă cu baronii PSD, baronii de la AUR au arătat cât de proști îi consideră pe cei care au votat cu AUR. I-au mințit că sunt cei mai mari dușmani ai PSD, după care au făcut ceva pe promisiunile electorale și s-au combinat cu liderii partidului care se trage din PCR.

O lipsă de respect mai mare față de omul simplu nu există nici la PSD!

Declarațiile lui George Simion despre PSD și alte partide

Zilele trecute, George Simion declara tranșant că AUR este împotriva partidelor vechi, deci și a PSD.

George Simion:”(…) Împotriva PSD, PNL și USR. Fac parte toate din același sistem, sunt diferite fațete ale sistemului.declara Simion la Europa Liberă.

Europa Liberă: Dumneavoastră nu vreți totuși să vă asociați cu alt partid. E tipic unei mișcări noi pentru a guverna singură în viitor.

 

Dîncu și Ciolacu și-au frecat mâinile: au pus mîna repede pe AUR

Înainte de a se vedea pe ascuns cu baronii PSD, liderii AUR făceau declarații războinice la adresa PSD și a președintelui Iohannis.George Simion: Dacă ei au distrus România, ne-am dori să guvernăm singuri. Vrem să punem oameni capabili din afara AUR să conducă România.”

PSD face gafe enorme, nu taxează deloc derapajele anticonstituţionale ale preşedintelui (…) Dacă nu o să o facă PSD (n. red. iniţierea procedurii de suspendare a preşedintelui), o să o facem noi şi o să mergem în fiecare localitate din ţara asta, pentru că preşedintele actual a devenit, din păcate, actor politic”, a spus Simion, la TVR 1.

La rândul lui, Vasile Dîncu nu recunoștea nicio discuție cu AUR, semn că afacerea urma să fie parafată în mare secret:

„Nu avem niciun fel de discuţie cu AUR. Nu credem în acest moment, nici nu înţelegem foarte bine care este orientarea acestui partid, care este un partid contra sistem şi care probabil că se va raporta critic la toate partidele din mainstream-ul politic”.

 

 

 

VEZI ŞI:

OECD: România, în topul mondial al creșterii economice. Spania, cea mai mare prăbușire, după Argentina, UK – a treia cădere din lume

STUDIU: Teoriile conspiraţioniste alimentează neîncrederea în vaccinurile anti-COVID-19

Interviu BBC: „Vom avea soldați-roboți și roboți-soldați. 70% din oameni trăiesc în Facebook sau Twitter. Controlezi mintea, ai puterea”

BREXIT. Pericol de criză alimentară în Marea Britanie. Coadă imensă de TIR-uri, supermarketurile fac provizii, populația se teme

1 comment

Leave a reply