Ce “presă coruptă” citea cu încredere Șoșoacă: Lumea Liberă, Ziariștii, Digi 24, G4Media, Adevărul, HotNews, Comisarul, Podul, Europa Liberă

0
1898

 

„Parte a nemaipomenitei metamorfoze suferite de Diana Șoșoacă în ultimele luni, după intrarea în politică, este și schimbarea radicală a atitudinii față de presă. Dacă azi acuză ziariștii că sunt corupți, că mint și sunt în slujba Ocultei Mondiale, până astă-vară difuza masiv opiniile acestora, pe care și le însușea fără rezerve.

Proaspăta senatoare a partidului populist AUR este azi imaginea în oglindă a cetățeanului obișnuit de ieri.

Înainte să intre în politică, adică până în iunie 2020, Șoșoacă era simpatizantă #Rezist, critica vehement practicile BOR, corupția PSD, apăra Justiția și apartenența la valorile și structurile occidentale, avea încredere totală în presa independentă, râdea de teoriile conspirației ventilate de Dragnea și propagandiștii de la posturile TV ale mogulilor.

Azi se declară vajnică apărătoare a BOR, credincioasă ortodoxă practicantă, se anturează cu activiștii rusofili ai Coaliției pentru Familie, promovează ideile național-comunismului de tip ceaușist, susține teorii ale conspirației absolut caraghioase, pretinde că toată presa e coruptă și vândută Ocultei Mondiale, dar în același timp nu refuză nicio invitație în studiourile televiziunilor controlate de oligarhi.

Ce “presă coruptă” citea cu încredere Șoșoacă: Ziariștii, G4Media, Digi 24, Adevărul, Comisarul, Podul

Ziaristii.com vă prezintă câteva câteva mostre ale schimbării radicale suferite de Șoșoacă peste noapte, după ce i s-a propus să se alăture mișcării conspiraționiste din care a emanat AUR.

Pe 30 aprilie 2018, pe contul său de Facebook din acea vreme (închis între timp), Diana Șoșoacă distribuia chiar un mesaj al lui Grigore Cartianu, în care acesta, alături de un link către un articol din G4Media, arăta de ce Curtea de Apel Ploiești “a obligat clanul propagandistic A3-Gâdea-Ciuvică” să-i plătească 300.000 de lei despăgubiri morale Codruței Kovesi. Șoșoacă adăuga o observație personală: “Puțin 300.000 de lei pentru ce mizerii fac”.

În ultimele 3-4 luni, ea a devenit însă o prezență constantă tocmai în studioul Antenei 3 și chiar în emisiunile lui Gâdea. Inclusiv luni seara, când s-a certat cu moderatorul și a plecat din emisiune, Șoșoacă era apelată de Gâdea cu “doamna senator, cu toată dragostea…”. După incident, Șoșoacă îl face praf pe Gâdea, „cu toată dragostea”!

Pe 28 ianuarie 2019, Șoșoacă distribuia un articol din Ziaristii.com care consemna că, potrivit CEDO, procesele din România nu trebuie rejudecate, așa cum presau Dragnea și Tudorel Toader, alături de toată mafia reprezentată de PSD. Actuala luptătoare împotriva “presei corupte” adăuga, lângă link-ul către articol: “Magistral! Tudorică tufănică de Bruxelles! Rușine, domnule ministru! Ești o mare pată pe dreptul roman! Păcat! Cum poate decădea un om când face compromisuri promiscue!“.

9 aprilie 2019: Șoșoacă distribuie un articol din „Adevărul” în care e prezentată o reușită USR. 30 iulie 2019: share la un articol din „Comisarul”, cu care actuala senatoare rezona întrutotul

cititi in continuare intregul articol pe ziaristii.com – partener media, lumealibera.ro

Leave a reply