Zeci de mii de români cer închisoare pe viață pentru bărbatul în vârstă de 29 de ani, care a agresat un copil într-un parc din Hunedoara

Cum a motivat agresorul gestul
0
1411

“Zeci de mii de români cer închisoare pe viață pentru bărbatul în vârstă de 29 de ani, care a agresat un copil într-un parc din Hunedoara.”

 

Cazurile violente ce au devenit subiect de dezbatere la nivel național, prin emoția pe care au stârnit-o, au devenit de-a lungul timpului subiect de petiții.

 

Printre evenimentele nefericite care au stârnit interesul cetățenilor, pentru a se face dreptate, este cazul copilului din Hunedoara, bătut de un bărbat într-un parc.

 

Incidentul șocant a fost mediatizat în ziua de luni, 8 februarie, iar până marți, peste 40.000 de oameni au solicitat ca agresorul în vârstă de 29 de ani să fie condamnat la detenție pe viață, prin intermediul unui petiții online.


„Cerem pedeapsă maximă, închisoare pe viață pentru acest nenorocit!”, „Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei printre gratiile celulei! Să fie condamnat pe viață încă din primă instanță, întrucât fapta comisă nu are nicio scuză!”, se numără printre mesajele din cadrul petiției semnate de cetățeni.

 

Cine este agresorul din Hunedoara, care a dat de pământ cu copilul de 13 ani

 

 

Alexandru Cobzaru este bărbatul care a trântit la pământ un copil de 13 ani, într-un parc din Hunedoara. Acesta este muncitor în cadrul Primăriei și și-a recunoscut vina. El a motivat gestul prin faptul că are probleme cu gestionarea emoțiilor și că dorește să apeleze la un psihiatru.

El a reacționat nervos după ce fiul său, în vârstă de 7 ani, a avut un conflict cu puștiul de 13 ani, cel care avea să fie lovit de pământ.

 

În urma impactului, puștiul agresat a rămas trântit pe sol, fără a mai schița vreun gest. Transportat de urgență la spital, medicii au constatat faptul că tânărul a suferit o fractură de os occipital. Adolescentul se află internat la Spitalul Județean din Deva.

 

Alexandru Cobzaru și-ar fi agresat și propriul copil, după incidentul nefericit. Bărbatul din Hunedoara are atencedente, potrivit apropiaților. De asemenea, agresorul mai are un copil cu actuala concubină și altul, care urmează să se nască.

sursa: b1.ro

Leave a reply