Vor crea PNL și USRPLUS un post de viceprimar al Capitalei pentru PMP?

1
739

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat marţi că formaţiunea pe care o conduce va solicita, la negocieri, să fie creată şi cea de a treia funcţie de viceprimar al Capitalei.

„Deocamdată am agreat împreună cu PNL să semnăm un protocol, prin care ne angajăm ca peste tot unde există reprezentanţi PMP să se creeze majorităţi împreună. Bineînţeles că în Capitală situaţia este diferită. Noi ne dorim să facem parte din majoritatea care îl susţine pe primarul general ales şi evident că în negocierile pe care le vom avea vom solicita să fie creată şi cea de a treia poziţie de viceprimar al Capitalei şi, de ce nu, să primim noi această poziţie”, a precizat Tomac, la RFI.

Întrebat dacă aceasta este o condiţie de bază pentru colaborarea cu PNL, Tomac a răspuns:

„Nu, nu este o condiţie, dar credem că este mult mai eficient să existe şi o poziţie nouă de viceprimar”.

„Primarul general şi preşedintele PNL au un cuvânt important de spus în această chestiune, dar noi avem suficiente argumente pentru a solicita crearea acestei poziţii, pe care bineînţeles o revendicăm”, a afirmat liderul PMP.

De la USR PLUS, viceprimar al Capitalei a fost anunţat Vlad Voiculescu.

Conducerea PNL Bucureşti a decis că Stelian Bujduveanu este propunerea liberalilor pentru postul de viceprimar al Capitalei.

Leave a reply