vineri, octombrie 22

Vloggerul Selly, amendat de Poliție după o petrecere cu manele la care i-a cântat Tzancă Uraganu’

Tânărul se lăudase pe rețelele de socializare cu cheful la care s-au încălcat restricțiile în pandemie
0
447

Vloggerul Selly, amendat de Poliție după o petrecere cu manele la care i-a cântat Tzancă Uraganu’. Tânărul a încălcat restricțiile, apoi a postat imaginile pe Instagram

Andrei Șelaru, tânărul cunoscut ca vlogger sub numele de Selly, a fost amendat de Poliție pentru că a dat o petrecere unde s-au încălcat restricțiile în pandemie, apoi a urcat imaginile pe Instagram, relatează G4Media, conform ziaristii.com


 

“Selly” și-a serbat ziua de naștere printr-o petrecere cu manele la care l-a adus să-i cânte pe Tzancă Uraganu’.

Într-unul din filmulețele postate de “Selly”, manelistul strigă “La mulți ani pentru Selly al nostru!”, apoi îi cântă “Sunt Johnny Nebunu”. Vloggerul cântă versurile împreună cu restul invitaților.

 

Sursele G4Media din cadrul Poliției au declarat că au fost identificate până acum încă două persoane, alături de Andrei Șelaru “Selly”, care au fost amendate cu 15.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

„Selly” și-a construit o imagine de tânăr responsabil și implicat civic, care a îndemnat oamenii să voteze la alegeri și s-a implicat în diverse acțiuni caritabile. A intrat și într-un conflict cu România TV, înscenându-și un așa-zis accident pentru a vedea dacă postul lui Sebi Ghiță verifică informațiile pe care le primește. România TV a căzut în capcană și a difuzat fake-ul, apoi „Selly” a dat în judecată televiziunea și a cerut 100.000 de euro despăgubiri.

Comunicatul Poliției Ilfov: „La evenimentul privat au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară”

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.”

Leave a reply