luni, septembrie 27

Vlad Voiculescu ”taxează”- atât pe Florian Bodog, cât și PNL-ul

0
86

Într-o postare, pe contul său de Facebook, ex ministru USR PLUS, al Sănătății, Vlad Voiculescu îl taxează pe fostul ministru PSD, din același domeniu, neuitând nici de rivalii săi, din PNL.

Dar, iată postare întreagă:


”Ieri cineva care lucreză la o companie privată îmi povestea cum o fată a venit la interviu și a spus că dorește să se angajeze doar pentru jumătate de normă deocamdată pentru că “mi-a găsit tata un loc la stat și nu l-aș lăsa până nu văd dacă îmi place la dumneavoastră”. A adăugat că nu trebuie să se ducă la serviciul de la stat.
Astăzi citesc că domnul Bodog tocmai a fost pus sub acuzare de DNA pentru o faptă de acum vreo 4 ani (!!!) care seamănă foarte tare cu asta. A găsit și dânsul un loc de stat la stat pentru cineva.
Bănuiesc că măcar mii daca nu zeci de mii de astfel de “locuri pentru cineva” există în continuare în instituțiile statului. La fiecare nivel.
PS Cât scriam asta, PSD tocmai anunță că e pregătit să preia guvernarea. Asta după 8 luni de guvernare în care PNL a dus mai departe moștenirea vechii politici, blocând orice reformă reală.”

Leave a reply