Virgil Guran (PNL): ”Lucian Bode este un ministru bun, a reușit țină țara în echilibru”

0
149

Moțiunea simplă care-l vizează pe Lucian Bode nu va trece, declară la RFI vicepreședintele PNL Virgil Guran. El spune în contextul acuzațiilor din spațiul public aduse unor diverși lideri ai partidului că ”deja se exagerează cu această idee de plagiat”.

Virgil Guran, vicepreședinte PNL, este alături de Lucian Bode, acuzat de plagiat spunând că acesta ”este un ministru bun și nu este cazul să treacă o astfel de moțiune (…). Nu cred că avem o problemă, cred că oamenii în general se uită la ce se întâmplă, la guvernare și trebuie să recunoaștem, indiferent de ce spune Opoziția, de ce spun adversarii, că atât premierul, cât și Lucian Bode au reușit în actul de guvernare să aducă un echilibru în țară și să țină țara în echilibru în momentele acestea grele (…).

În primul rând, eu nu știu să existe o hotărâre definitivă în acest sens, o sentință definitivă în acest sens. Eu cel puțin am susținut dintotdeauna, indiferent de poziția unuia și altuia, că doar o sentință definitivă poate să stabilească ceva, până în acel moment, acel om este total nevinovat, așa spune Constituția și eu respect Constituția”, a declarat acesta într-un interviu pentru rfi.

Leave a reply