Violeta Alexandru trimite PSD la… somn: ”E odihnit. Nu își dorește guvernarea, aici e de muncă…”

1
649

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, susţine că Partidul Social Democrat, iniţiatorul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, nu îşi doreşte să preia guvernarea, pentru că “nu este uşor” să gestionezi o criză.

Într-o declarație publică, ministrul Muncii vorbește despre PSD ca un partid ”odihnit”, aluzie la faptul că PSD stă în Opoziția și nu are altceva de făcut decât cum să saboteze guvernarea actuală, inclusiv prin acțiuni care adâncesc efectele pandemiei – vezi încurajarea românilor să se infecteze cu COVID 19 prin mesaje împotriva măsurilor de prevenție.

Marcel Ciolacu, ales sâmbătă președinte al PSD, nu a schimbat nimic de când a înlăturat-o pe Viorica Dăncilă, dimpotrivă a continuat pe linia iresponsabilității politice trasată de Liviu Dragnea.

“Eu am toată încrederea că parlamentarii care văd diferenţa între un guvern responsabil – singurul care poate gestiona pentru că ştie în detaliu cum arată lucrurile în acest moment în România, pentru că are competenţa să gestioneze toate situaţiile de criză prin care trecem – toţi parlamentarii care au informaţii şi sunt atenţi la ceea ce se întâmplă în spaţiul public, chiar dacă în presă sau în opinia publică au anumite declaraţii, ei ne dau semnalul înţelegerii momentului prin care trece România. Aşa încât, să aşteptăm votul din Parlament, să vedem ce se întâmplă. (…) Calculele politice ale unui PSD odihnit, ale unui PSD care de fapt nici nu îşi doreşte să preia guvernarea, pentru că nu este uşor să gestionezi o criză. La câtă competenţă este acolo (la PSD – n.r.), una este discursul public şi alta este determinarea de a se apuca de treabă. Daţi-mi voie să am rezerve că îşi doresc cu adevărat să preia lucrurile în acest moment în România”, a afirmat Violeta Alexandru, duminică, într-o conferinţă de presă.

Întrebată despre racolarea parlamentarilor PSD pentru respingea moţiunii de cenzură, ea a răspuns: “Eu nu sunt parte din nicio negociere, eu, personal, rolul meu este să mă asigur că PNL Bucureşti se pregăteşte temeinic pentru campanie şi explică bucureştenilor (…) proiectele pe care vrem să le dezvoltăm”.

1 comment

Leave a reply