duminică, septembrie 19

VIDEO. Violeta Alexandru anunță o mult așteptată conciliere la nivel de coaliție guvernamentală: “Suntem în acest demers alături de USR-PLUS”

Practic destructuram aceasta grupare care a căpușat atât companiile cât și bugetul bucureștenilor cinstiți, spune Alexandru
0
1234

Violeta Alexandru a vorbit, duminică, într-o conferință de presă despre planurile de închidere a companiilor municipale.

“Fostul ministru al Muncii a declarat că PNL este partener cu USR-PLUS în acest demers și că întreprind demersurile legale pentru a închide aceste entități administrative în maxim doi ani.”

 

“Practic destructuram aceasta grupare care a căpușat atât companiile cât și bugetul bucureștenilor cinstiți care muncesc. Dăm un semnal prin dizolvarea Societății Turistică, urmând să continuăm cu celelalt. Suntem în acest demers alături de partenerii de la USR-PLUS. Fiecare procedură de dizolvare, care va incepe printr-un proiect de hotărâre in Consiliu este inițiată în parteneriat cu USR-PLUS. Suntem decizi ca în doi ani, pentru că au tot felul de complicații, să închidem aceste companii și să să rămână doar cele 4 pe care le vom așeza pe un management performant”, a declarat Violeta Alexandru.

 

“Conferință de presă suținută de președintele PNL București, Violeta Alexandru și consilierul general în Primăria Capitalei Andrei Badiu, pe tema desființării companiilor municipale.”

sursa: b1.ro


 

 

Leave a reply