VIDEO. Un Vadim la Casa Albă. Trump acuză ”fraudarea” alegerilor exact cum făcea liderul PRM când ataca CIA că l-a furat

1
682

Donald Trump are șanse de a-și reînnoi mandatul la Casa Albă, dar și-a proclamat preventiv victoria anunțând că ”alegerile au fost furate”.

Actualul președinte face acest gest, deși numărătoare voturilor nu s-a terminat, pentru a poza în victimă în cazul în care Joe Biden va câștiga alegerile, după ce vor fi contabilizate toate voturile prin corespondență.


Mesajul instigator și conspiraționist al lui Trump aduce aminte de doi extremiști din Europa cu exact aceleași idei prostești în cap, de care râdea o lume-ntreagă: Corneliu Vadim Tudor (România) și Vladimir Jirinovski (Rusia).

Nu e nicio diferență între ei și Donald Trump din acest punct de vedere, ceea ce este o umilință pentru marea națiune americană, cea mai puternică democrație de pe glob, ajunsă iată de râsul lumii.

În România, asta făcea mereu fostul extremist antisemit Corneliu Vadim Tudor, lider al defunctului Partid România Mare, care acuza ”fraudarea alegerilor” de fiecare dată când pierdea lamentabil.

Într-o înregistrare celebră din Parlamentul UE, Vadim a acuzat chiar SUA pentru fraudarea alegerilor.

”Mașinăria acestui jaf este creată de serviciile secrete și CIA. România este colonie americană”, a spus Vadim, de la tribuna forului european, în hohotele de râs ale audienței online create de autorii videoclipului de mai jos.

”Am câștigat alegerile, ei nu vor să recunoască, e o fraudă”, a izbucnit Trump, în noaptea alegerilor din Statele Unite. În schimb, democrații au transmis că alegerile se termină în momentul numărării ultimului vot.

Pentru a câștiga alegerile, oricare dintre candidați are nevoie de minimum 270 de voturi electorale (electori), iar Joe Biden conduce în clasamentul rezultatelor provizorii. Contrar sondajelor de opinie care îl anunțau câștigător pe Biden, lupta este foarte strânsă.

VEZI ŞI:

VIDEO. Alianța Unirii cu Rusia. AUR și diversionistul George Simion, deconspirați din interior!

Superbă trezire a Basarabiei: Maia Sandu (35,94%) câștigă turul 1 în fața lui Dodon (32,75%) și e favorită în finală!

VIDEO. 10 motive pentru care Trump va putea pierde azi alegerile prezidențiale

1 comment

Leave a reply