(VIDEO) Tineretul putinist cântă și defilează prin devastatul Mariupol

0
747

[contact-form][contact-field label=”Nume” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Site web” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]

Sursa: Twitter

Dacă Blitzkrieg-ul i s-a împotmolit la Kiev, Putin pare că încearcă să copieze și Hitlerjugend, cu copii defilând prin Mariupol.

Sursa: Twitter

Orașul Mariupol este o ruină, cu mii de oameni îngropați lângă blocuri, în parcuri și în gropi comune, nu există apă curentă și gaze, iar rețeaua de electricitate este avariată, dar tineretul putinist este scos la defilare printre mormintele vecinilor.

Acțiunile armatei rusești în secolul XXI de multe ori sunt mai brutale decât ale trupelor Wehrmacht, atât în relația cu prizonierii de război, cât și cu civilii din teritoriile ocupate.

Wehrmachtul lui Hitler avea instrucțiuni să nu comită abuzuri asupra populației din teritoriile ocupate, pentru a nu încuraja mișcările de gherilă. În schimb, armata lui Putin, ne amintește în Ucraina de ororile comise de Armata Roșie în Basarabia în 1940, dar și în restul României după august 1944.

Discursul propagandiștilor Kremlinului nu este foarte diferit de cel al propagandei naziste, cu mențiunea că dacă atunci erau vizați evreii, acum mașina de propagandă al lui Putin îi vizează pe ucraineni, în repetate rânduri oficiali de la Kremlin spunând, de exemplu, că: “Occidentul îi obligă pe ruși să lupte până la ultimul ucrainean.”

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25668101-kievul-reactioneaza-mesajul-lui-putin-mantra-razboiului-pana-ultimul-ucrainean-dovada-genocidului-deliberat.htm

Sursa: HotNews.ro

Leave a reply