marți, ianuarie 25

VIDEO Senatoarea Diana Șoșoacă sfidează din nou măsurile anti-Covid la un chef intr-un restaurant

Diana Șoșoancă, petrecere cu lăutari, în plină pandemie de coronavirus
0
1340

Senatoarea Diana Șoșoacă ignoră din nou măsurile anti-Covid: A participat la o petrecere într-un restaurant

Senatoarea Diana Șoșoacă ignoră din nou măsurile anti-Covid: A participat la o petrecere într-un restaurant (VIDEO)

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, încalcă din nou regulile pe timp de pandmeie! Acesta s-a filamt live pe Facebook în timpul unei petreceri la restaurant unde nu era păstrată distanţarea și nici măşti de protecție nu se purtau, aflăm de la portalul b1.ro

Diana Șoșoancă, petrecere cu lăutari, în plină pandemie de coronavirus

 

Cel puţin 15 oameni apar pe filmarea senatoarei. Nimeni nu respectă regulile impuse de pandemie. Petrecăreţii cântă, dansează şi se iau în braţe de parcă nici n-ar exista ameninţarea COVID.


Politicianul și-a început live-ul la ora 21.00, când la mese s-a cântat „Treceți batalioane, române, Carpații”.

 

 

„E cazul să vă treziți odată, e cazul să vă reveniți la viață, viața trebuie trăită”, le transmite Șoșoacă internauților.”

 

Mai mult, aceasta îi face o dedicație lui Raed Arafat: „Vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spune ea, iar lăutarul cântă „Noi suntem români”.

„La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!”, încheie Diana Şoşoacă live-ul.

Senatoarea Diana Șoșoacă ignoră din nou măsurile anti-Covid: A participat la o petrecere într-un restaurant (VIDEO)

 

Amenzile sunt între 500 şi 1.000 de lei pentru invitaţii care participă la petreceri ca aceasta, în care sunt încălcate măsurile de protecție pe timp de pandemie. Pentru organizatorii de astfel de petreceri sancţiunile  pot ajunge  şi la 10.000 de lei.

Scandalurile în care a fost implicată senatoarea AUR Daniela Șoșoacă

 

Amintim că senatoarea Diana Șoșoancă este cunoscută pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru combaterea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Diana Șoșoacă s-a poziționat drept un politician care militează împotriva obligativității purtării măștii în spațiile publice. În contextul COVID-19, Guvernul a interzis slujbele religioase în primă fază, iar mai apoi a impus diferite restricții, contestate de parlamentarul AUR. Astfel, de Sfânta Parascheva, Diana Șoșoacă a fost unul dintre cei care s-a opus vehement restricțiilor și a forțat intrarea slujbașilor până aproape de biserică.

„Am venit până aici, în față, unde nu trebuie să fie locuri rezervate și invitați. Invitat este poporul român și dacă nu l-au lăsat ei, nicio problemă. Am dat eu la o parte jandarmii și am intrat aici cu tot poporul”, a declarat de la Mitropolie Diana Șoșoacă.

În cadrul vizitei ministrului Sănătății Nelu Tătaru la Spitalul din Lețcani, în noiembrie, Diana Șoșoacă a pus tunurile pe oficialul Guvernului. Parlamentarul AUR i-a reproșat lui Tătaru mai multe probleme în contextul COVID-19.

Ulterior aceasta a fost revoltată după ce Guvernul a anunțat închiderea piețelor, pe fondul creșterii numărului de cazuri de COVID-19, Diana Șoșoacă a făcut front comun cu piețarii, contestând decizia.

Diana Șoșoacă s-a opus purtării măștii și în cadrul Administrației Prezidențiale. Doar la întâlnirea propriu-zisă cu Klaus Iohannis, pentru protocolul de consultare al partidelor, în vederea stabilirii noului guvern, avocata s-a conformat, însă pe jumătate. A purtat masca sub nas.

În prima ședință din Parlament, Diana Șoșoacă a fost surprinsă fără mască, decizie care a provocat ample dezbateri în spațiul public. Parlamentarul AUR și-a justificat gestul prin faptul că suferă de o anumită boală care o scutește de purtatul măștii.

sursa B1.ro 

foto coperta: playtech.ro

 

Leave a reply