VIDEO. Selfie-ul anului. Cum a reacționat o fată atunci când ursul s-a urcat pe ea. ”Nu te mișca, nu te mișca!”

5
3490

În urmă cu câteva săptămâni, o filmare pe Twitter a devenit virală în SUA. Scena care îți dă fiori s-a petrecut în parcul ecologic Chipinque ABP, din San Pedro Garza García, în Mexic.

Trei tinere plecate la plimbare au nimerit într-o plină aventură ce se putea încheia tragic.

Ele s-au trezit ”abordate” din senin de un tânăr urs negru care, mânat de curiozitate, a început să se ”cațere” pe una din fete, să pufăie și să o miroase ademenitor. Imaginile au curs viral pe rețelele de socializare.

În ele se vede cum fetele, departe de a intra în panică sau s-o ia la fugă, rămân calme în timp ce ursul le inspectează. Una dintre ele chiar merge până acolo încât să-și facă un selfie în timp ce ursul îi înțepa părul colegei sale.

Din spatele camerei, se aude vocea unui bărbat care a surprins scena, sfătuind-o calm pe fata încălecată de animal: ”Nu te mișca! Nu te mișca!

După ce videoclipul s-a transformat în viral, autoritățile mexicane au emis o declarație, amintind câteva concepte care ar trebui să fie păstrate în minte de orice vizitator prins în astfel de situații:

„Trebuie să rămâneți calm, nu vă puneți niciodată între un pui și mama sa, nu vă apropiați și nici nu-i hrăniți, protejați-vă și priviți, fără a face fotografii sau selfie-uri”.

Cu partea de calm, fetele au bifat sfaturile. Cu cea de selfie, nu prea…

5 comments

  1. supreme 7 august, 2021 at 14:31 Răspunde

    Aw, this was a really nice post. In thought I would like to put in writing like this moreover ?taking time and actual effort to make a very good article?however what can I say?I procrastinate alot and by no means appear to get one thing done.

Leave a reply