VIDEO. Sabin Gherman: „O să va arăt niște înjurături spumoase ale evlavioșilor care cad în genunchi și spun Tatăl Nostru

0
2434

 Și-au pus crucile-n față și pregătesc “a doua ediție” a Scandalului de Paște

„Ciolacu, lider de partid (sic!), anunță onor publicul interesat că va încălca legea, dacă va fi cazul. Hoardele de emotivi au îngenuncheat și-au zis “Tatăl Nostru”. Popii din Voluntari zic că nici cod negru dacă va fi, tot vor deschide biserica”, anunță Sabin Gherman pe rețele sociale.

„Nimeni nu a vorbit – deocamdată – despre măsurile de precauție în zilele Paștelor, dar ăștia deja scheaună a scandal…

Între timp, 800 000 de oameni sunt pe liste de așteptare pentru vaccin – de sute de ori mai mulți decât șoșocii naționali”.

Despre  liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Eu în noaptea de Înviere voi fi la Biserica, indierent ce va fi. Voi plăti amendă, ca orice cetățean, și îmi asum fapta”.

„Pune-le toate astea laolaltă, și mai pune laolaltă discursul absolut fascist al Șoșoacei, de ieri, ți-l-am arătat, ăla cu <hai Fritz, marș la la ține în țară>, etc, mai pune zvastica de pe masca ăluia, ți-am arătat-o și ieri, mai pune strigătele, urletele, văicărelile de Euroexit, și-ți mai arăt astăzi un salut fascist cu mâna așa cum ai văzut în filme…”

SURSE: YOU TUBE, SABIN GHERMAN

Cont Facebook, Sabin Gherman

Leave a reply