sâmbătă, iulie 13

VIDEO. Sabin Gherman: „Au turbat maeștrii? Cristoiu cere pedepsirea Maiei Morgenstern, Bittman “apără” Ardealul

0
3555

„Vreau să vorbesc de „maestru” Cristoiu. Maestru… pune-l în ghilimele. Cristoiu are o abordare atât de ciudată în privința mesajului antisemit primit de Maia Morgenstein, încât pur și simplu te blochează”, spune pe rețelele sociale Sabin Gherman.

„Adică, o ia pe ulei urât de tot și zice: domnule, este o diversiune a lui Iohannis că să fie cercetată Maia Morgenstein…

Măi, tu trebuie să te gândești până la urmă că decența  e inclusă în ADN-ul nostru, și în momentul când ai citit câteva  cărți – și Cristoiu e un totuși citit – parcă nu te mai lasă sinapsa să o iei pe arătură.

Să vii acuma să spui că e o diversiune creată de Iohannis ca să dea în AUR, care, zice Cristoiu, nu e un un partid extremist, nu este un partid antisemit..?

Mai, când auzi chestii de astea venite de la un tip care este, se pretinde sau a fost – aici fiecare alege verbul – lider de opinie, influencer, dacă vrei, asta de dezechilibrează. Te dezechilibrează să vezi câteodată cât de mici pot fi oamenii, cât de jos poate ajunge gândirea.”

 

Nu este disponibilă nicio descriere.

Foto: Cont You Tube Sabin Gherman

 

In continuarea mesajului transmis prin intermediul canalului sau de You Tube, Sabin Gherman adaugă: 

Cum se face? În Ardeal nu se teme nimeni pierdem Ardealul

„Vine apoi Dan Bittman: Dan Bittman, cântăreț bun, Holograf, am dansat cu toții, ne-am dus iubitele la discoteci pentru acolo canta live Dan Bittman, și dintr-o data omul asta se transforma, își ia pur și simplu țoață notorietatea buna și o arunca la gunoi.

Vine și spune cu un discurs de asta anti-european, absolut degradant, și mai vine și zice și el… „domnule, nu pierdem Ardealul!

Cum se face? În Ardeal nu se teme nimeni pierdem Ardealul. Cum treci munții, toată lumea asta care își oferă serviciile vocale pe televizoare sau mai știu eu unde, toată lumea asta „se teme” pierde Ardealul?!”

 

Întreg mesajul inregistrat  pe contul You Tube.

Leave a reply