Video: Rușii știu cum acționează armata lui Putin și ce atrocități sunt comise în Ucraina

0
524

Ca să nu avem impresia că rușii au hărți vechi și habar nu au ce bombardează când lovesc spitale, școli și alte clădiri civile, iată o filmare dintr-un SU-25 rusesc într-o misiune lângă Popasna, în Donbas, în care sunt indicate la montaj diferite puncte din oraș: Casa de Cultură, Piața Centrală, Școala 21.

Rușii cu “Z”-ul pe haine și pe mașini, știu de fapt de bombardamentele rusești indiscriminatorii asupra orașelor și de atrocitățile comise de naZiștii lui Putin, dar nu le pasă de cine moare sau suferă în Ucraina, dacă își păstrează poziția, vin banii la timp, au mâncare și băutură, dacă lor le este bine.
Poporul rus știe cum acționează armata sa. Orice rus știe cum Groznâi a fost ras cu artilerie, rachete balistice și bombardiere strategice.


Propaganda rusească transmite pe mai toate canalele TV și pe rețelele sociale rusești, de dimineața până seara, cum artileria lor trage cu tunuri și lansatoare de rachete multiple în orașe, ca în al Doilea Război Mondial, iar rușii chiar au expresii și glume despre imprecizia artileriei lor.

Dacă mulți ruși, din orgoliu, nu recunosc în public că armata lor omoară civili nevinovați și distruge orașe, asta nu înseamnă că ei nu își dau seama de efectele bombardamentelor masive din orașe. Interceptările discuțiilor dintre soldații ruși și familiile lor, ne confirmă că realitatea războiului din Ucraina este transmisă în Rusia zilnic prin mii de apeluri.

Trăim în era informațională, rușii au acces la multiple surse de informare, dar mulți dintre ei preferă să repete clișeele cu care au fost îndoctrinați ani la rând, decât să admită că trăiesc într-o dictatură care îi minte, că prestigiul mondial al Rusiei este spulberat, că armata rusă comite atrocități și că imaginea eroică a acesteia, nu are legătură cu realitatea.

Leave a reply