VIDEO. Reacția mârlănească a lui Ponta când a fost prins cu plagiatul. Tomac și Cioloș l-au zdrobit în direct: ”Hai, dottore!”

1
4489

Subiectul doctoratului plagiat al lui Victor Ponta (Pro România) a fost atacat de Dacian Cioloș (USR-PLUS) și Eugen Tomac (PMP) în cadrul dezbaterii electorale de la Digi24. Candidații la alegerile parlamentare au dezbătut tema educației.

Dacian Cioloș a fost primul candidat din studio care a pus o întrebare unui contracandidat pe tema Educației, alegându-l pe Victor Ponta:


“Cum am putea să eliminăm impostura din acordarea titlurilor de doctor, cum vedeți reformarea și recredibilizarea sistemului de învățământ universitar și mai ales a celui de doctorate, și care este părerea dvs ce sancțiuni ar trebui pentru plagiatele dovedite?”.

Reacția lui Ponta a fost mârlănească și securistică: în loc să răspundă clar la întrebare, a folosit tactica ”hoțul strigă hoții”.

„V-ați supărat că v-am prins cu arsu din 2016. Îl luăm pe primarul din Brașov care a declarat că are școală și n-a făcut-o. Îl luăm pe Vlad Voiculescu căpitan la 15 ani. Îl luăm pe ministrul dvs din 2016. Întâi a fost dl Curaj. I-ați dat ordin să-mi facă acel dosar de plagiat. Dl Curaj a preferat să demisioneze. L-ați adus pe Mircea Dumitru și el fiind colaborator al Securității, a fost de acord. Am făcut facultate”.

Ulterior, și Eugen Tomac a ales acest subiect pentru întrebarea adresată liderului Pro România: “Considerați că plagiatul este o vulnerabilitate? Există o soluție pentru a combate această problemă serioasă?”.

Victor Ponta: „Cu turnători la Securitate cum a fost și ministrul domnului Cioloș, cum e și tatal tău, Băsescu, nu se poate reforma nimic. Eu am fost la școală, la Facultatea de Drept, mi-am susținut examenele”.

Eugen Tomac: „Hai dottore!”

Victor Ponta: „Te-a învățat bine șeful tău. Scoate casca din ureche”.

Eugen Tomac: ”Ți-a rămas Băsescu pe creier… Răspunde la întrebare, dacă plagiatul este o vulnerabilitate…”

Dacian Cioloș: ”Din nefericire pentru dvs., plagiatul a fost dovedit…”

Victor Ponta: ”De voi, de voi…”

Eugen Tomac: „Consider că este o vulnerabilitate serioasă plagiatul pentru sistemul de învățământ, mediul academic. Copiii de astăzi au nevoie de modele. Mă așteptam de la dl Ponta un răspuns ca de la un fost prim-ministru, care trebuie să recunoască că a plagiat, că a renunțat la titlul de doctor și că recomandă tuturor ca pe viitor să nu facă ceea ce a făcut domnia sa”.

VEZI ȘI:

Hoție cât Coloana Infinitului, batista pe țambal la Masa Tăcerii și amantlâc sub Poarta Sărutului. Urma lui Ponta la Gorj

Se vor vaccina anti-COVID Sighiartău, Rafila, Cioloș, Ponta și Barna? Răspunsurile invitaților la dezbaterea Digi

Cum ajunge coronavirusul din nas în creier. Primele imagini microscopice explică pierderea mirosului, a gustului, afectarea respirației

După Cioloș, și Ludovic Orban reacționează la anunțul lui Nicușor Dan privind susținerea PNL

1 comment

Leave a reply