VIDEO. Radu Moraru, citind din Biblie, la Convenţia Baptistă din SUA: „Să nu datoraţi nimănui nimic!”

Incredibil cum îl ajunge adevărul din urmă pe patronul de la Naşul TV! Intrat în cele mai periculoase şi necredincioase combinaţii financiare, după ce-a cerut bani cu „împrumut” de la oameni simpli pe care a uitat să-i mai returneze până nu au făcut scandal păgubiţii, Radu Moraru se deconspiră acum singur, prin faptele sale din trecut.

Ultima dovadă ieşită la iveală chiar azi este intervenţia sa de la tribuna Convenţiei Baptiste din SUA, unde a recunoscut că s-a invitat „aproape singur”.

Profitând de buna-credinţa a auditoriului, patronul televiziunii acum falite a făcut aluzii clare la bani, invocând aceleaşi greutăţi pe care le-ar fi suferit el din cauza, vezi-Doamne, atitudinii sale jurnalistice, când de fapt trăia ca un nabab cu trabucuri, whisky şi friptane la Hilton, în timp ce angajaţii lui nu aveau nici de pâine.

Asta mărturiseşte ziaristul Grigore Cartianu, cel care a realizat emisiunea „Cronica de noapte”, încă din prima zi de existenţă a televiziunii Naşul TV. (Dezvăluirea lui Grigore Cartianu, AICI)

La un moment dat, Moraru citează din Biblie un pasaj care acum capătă o cu totul altă conotaţie, având în vedere dezvăluirile despre afacerile sale murdare.

Iată intervenţia sa, la San Francisco:

„Aş vrea, pentru că fratele Panican este un luptător, ca şi Naşul Tv… Da, Naşul Tv este în linia întâi, foarte în linia întâi! Am venit cu un mesaj din Romani 13-8: Să nu datoraţi nimănui nimic, decât să vă iubiţi unii pe alţii. Căci cine iubeşte pe alţii a împlinit legea”

Atât a ţinut povaţa biblică pentru Moraru, cât a citit acel pasaj. Pentru că ulterior a uitat complet de vocea Domnului când i-a cerut bani lui Nick Carabas, Marius Mureşan şi alţi probabil încă anonimi debitori, pe care Moraru chiar i-a lăsat… în plata Domnului.

Totuşi, la acelaşi onorabil eveniment religios, n-a uitat să vorbească de … minunile lui Dumnezeu, dar tot în termeni de bani, nu cumva să nu fie clar pentru cei prezenţi că vor ajunge mai repede la sufletul ceresc dacă vor deschide punga Naşului.

„Înainte eram bogat, chiar foarte bogat. Şi-acum sunt, chiar mai bogat, şi ştiţi de ce? Nu pentru bani pentru că ştiţi că televiziunea e un sac fără fund. Pentru că atunci când eram bogat şi banii veneau peste mine – e adevărat, eram blând cu Dumnezeu şi cu creştinii – nu vedeam minunile. Eram bogat, credeţi-mă, bani foarte mulţi! Se temeau toţi să bage publicitate la Naşul TV. Şi-am început să văd minunile! Dar ştiţi cum le vedeai? Nu săptămânal, aproape zilnic oameni buni! De multe ori spuneam, Doamne, de mâini îmi trebuie 20.000 de euro că altfel închid. A doua zi – 20.000 de euro! Veneau, venea cineva, te căutau ei!”

La un moment dat, în faţa unei asistenţe înmărmurite, patronul Naşul Tv a păcătuit groaznic:

„Părinţii mei m-au învăţat să nu mint”.

Orice om cu mintea liberă de manipulări, care se uită la emisiunile lui actuale, nu mai face faţă la numărătul minciunilor, pe toate subiectele posibile şi imposibile: coronavirus, securişti, binom, Kovesi, Soros, Trump etc.

Dar cea mai mare minciună a rostit-o în faţa credincioşilor, privindu-i în faţă:

N-am ştiut niciodată să cer bani, să fac bani, pentru că banii mă căutau. Dar de când am devenit patron la Naşul TV (…), noi ne plătim şi taxele, suntem la zero, nici măcar un card de credit nu am, deci n-avem datorii la bănci”.

Kaput! Doamne, iartă-l, că nu ştie ce face!

VEZI ŞI:

„Băi, escrocule, fomistule, ai plecat să ţepuieşti acum în dolari canadieni?” Radu Moraru, încolţit de public

VIDEO. „Radu Moraru mi-a cerut 100.000$, Grigore Cartianu mi-a salvat banii”. Dezvăluiri incredibile despre patronul Naşul TV

Radu Moraru, încolţit. „Mulţi au luat ţeapă”. Acuzat că a cerut bani împrumut, pe care nu i-a mai dat înapoi

VIDEO. „E incredibil că Radu Moraru a ajuns atât de jos încât să minimalizeze gravitatea acestei epidemii!”

Leave a reply