sâmbătă, iunie 25

Video. Președintele ales Biden, vice-președintele Pence și Dr. Fauci printre liderii americani vaccinați live la TV

0
976

Celebrul doctor imunolog american Anthony Fauci, sau Dr. Fauci,  împreună cu secretarul Institutului National de Sanătate din Statele Unite, Alex Azar, și numeroși alți lideri din conducerea sănătății s-au vaccinat azi în public, pentru a arăta cetățenilor că vaccinul Covid19 este cât se poate de sigur și eficient.

Până acum și alți lideri americani, precum vice-reședintele SUA Mike Pence și președintele ales Joe Biden, împreună cu soțiile lor, s-au vaccinat în public. Gestul lor are scopul și de a elimina teoriile conspiraționiste ale celor care nu au încredere în siguranța și eficiența vaccinului.

Într-o primă fază personalul medical este cel care beneficiază de vaccinare și persoanele care lucrează în poziții de muncă considerate esențiale. Înspre primăvară se speră că vor exista destule vaccinuri pentru a fi accesibile și publicului larg.

Biden, a declarat că oamenii ar trebui să fie pregătiți să ia vaccinul Covid-19 atunci când acesta devine disponibil publicului larg, pentru că nu este nimic de ce să le fie frică, și-a adăugat că administrația Trump „merită ceva credit, pentru demararea proecesului de vaccinare”. Biden și soția sa au primit o primă doză de vaccin Pfizer-BioNTech în Wilmington, Delaware.

Până în prezent peste 308,000 de cetățeni americani au murit datorită infectării cu acest virus.

 

Leave a reply