vineri, octombrie 7

(VIDEO) Pisica salvată după luni de bombardamente pe Insula Șerpilor

0
251

Sursa: TV 1+1

După luni de bombardamente, o pisică a fost salvată de pe Insula Șerpilor, a primit un nume și o nouă casă.

Sursa: Twitter

Primele imagini cu pisica găsită pe Insula Șerpilor:

Sursa: Twitter

Reprezentanții Ministerului Apărării al Ucrainei le-au spus jurnaliștilor de la postul TV 1+1, detaliile salvării pisicii.

Sursa: YouTube canalul TCH

În prima etapă a operațiunii, insula a fost deminată și s-a stabilit controlul deplin asupra acesteia.

“Am ajuns în toate colțurile de pe insulă – am căutat echipamentele inamice, buncărele și, în cele din urmă, am ajuns la stâlpul principal.  Când au fugit, rușii și-au abandonat propriile documente secrete și chiar steagul.
Documentația tehnică rusă secretă a fost lăsată în urmă, aruncată, asta confirmă încă o dată teoria fugii în grabă a rușilor, la care au contribuit artileriștii noștri.

Au abandonat stâlpul cu steagul Rusiei arborat. Am fost învățați că așa ceva nu se poate: să îți abandonezi steagul, pentru noi e un lucru sfânt, nu-mi imaginez ce mi-ar spune comandantul dacă aș pleca astfel, mai ales că nu a fost o retragere în timpul luptei, ci, după cum au spus conducătorii ruși, a fost un „gest de bunăvoință”. Doar lașii fug așa.” a declarat soldatul.

În timpul inspecției insulei, soldații au găsit o pisică care a supraviețuit miraculos sutelor de bombardamente și a mâncat săptămâni întregi doar ceea ce a reușit să vâneze.

Bombardamentele Insulei Șerpilor filmate din drone:

Sursa: Twitter

Sursa: Twitter

Sursa: Twitter

De acum înainte, pisica botezată “Змій”(Șarpe) va locui la Kiev. A fost adoptată de comandantul trupelor de comando care au recapturat insula. Reprezentanții Ministerului Apărării al Ucrainei spun că pisica a devenit mascota insulei eliberate.

Sursa: Twitter

 

Leave a reply