VIDEO. Păzea, vorbește iar Vadim! Prin AUR-ul lui George Simion, care a descoperit deja ”frauda” la votul prin corespondeță

0
1148

Titlul de mai sus avea nevoie la final de un emoticot cu râsul până la urechi. Dar nu prea se cade… Așa că îl punem aici, ca zâmbet doar… 🙂

Nici n-au început bine alegerile că partidul rusofilului George Simion vede deja o mare fraudă electorală. Cum de vede el ce nu vede nimeni? Simplu: pentru că vrea să fie urmașul extremistului Vadim Tudor și să-l imite pe Donald Trump, președintele ”loser” ale Americii, care și el a văzut frauda pe care n-a văzut-i nimeni în afară de el și nebunii lui încă din noaptea alegerilor!

Așa se face că ”Alianța Unirii cu Rusia”, cum mai este denumită formațiunea extremistă a lui George Simion, trimite țării următorul comunicat:

”AUR trage un semnal de alarmă cu privire la fraudarea voturilor prin corespondență. Potrivit unor informații primite vineri de AUR, într-un birou electoral pentru votul prin corespondență au fost anulate 300 de voturi din cele 5.200 scanate și centralizate. În urnă au fost introduse numai 4.900 de voturi pentru că în biroul electoral s-ar fi constatat că existau două sau mai multe buletine în același plic sau că lipsea sigiliul.

AUR consideră că anularea doar într-un singur birou electoral a sute de voturi arată că guvernanții, au interesul ca numărul de votanți peste hotare să fie redus. De asemenea, formațiunea contestă anularea voturilor pe motivul introducerii mai multor buletine în același plic și solicită reconsiderarea acestora ca fiind valabile.

„Nu vom admite nicio fraudă, orice încălcare și orice tentativă de fraudă va fi direcționată către DNA și DIICOT. AUR este primul partid în diaspora și nu vom permite ca voturile pentru AUR să fie anulate sau să ajungă în contul altor partide. Vom primi de la votanții noștri din diaspora filme și poze cu orice abuz și orice încălcare a dreptului la vot. Dacă astfel de situații au loc pe marginea votului prin corespondență, ce se va întâmpla sâmbătă și duminică în diaspora atunci când se va vota în secții?”, se întreabă George Simion, copreședinte AUR, într-o comunicat de presă din această seară.

Corneliu Vadim Tudor avea obiceiul, de fiecare dată când erau alegeri, urla în nebunia lui până șa Bruxelles și Washington că l-au furat ba CIA, ba FBI, ba țărăniștii și liberalii.

Evident, doar la Socola l-au crezut. Să vedem câți vor crede în AUR-ul lui George Simion…

Leave a reply