marți, ianuarie 25

VIDEO. News ALERT. A murit legendarul jurnalist Larry King. A fost 25 de ani vedeta show-ului ”Larry King Live”, de la CNN

0
499

CNN anunță moartea legendarei sale vedete de televiziune, celebrul Larry Kink. Jurnalistul avea 87 de ani și recent a fost internat după ce a fost infectat cu coronavirus.

„Larry a luptat cu atât de multe probleme de sănătate în ultimii ani și acum se luptă din greu și cu aceasta, este un campion”, a declarat sursa citată de ABC News.


Jurnalistul, care timp de 25 de ani a fost gazda emisiunii „Larry King Live” la CNN, a dezvăluit în 2017 că a avut cancer la plămâni și a fost operat. În 1987, el a suferit un atac de cord major, având nevoie de o operație complicată de bypass. Tumoarea i-a fost descoperită la analizele de rutină pe care și le făcea anual.

În aprilie 2019 i s-au pus niște stenturi și tot în 2019 a suferit și un atac cerebral.

Însă legendarul om de televizune a trecut printr-o suferință cumplită anul trecut, când doi dintre copiii săi au murit la interval de o lună. Fiul său Andy, în vârstă de 65 de ani, a murit din cauza unui infarct în iulie, iar fiica sa, Chaia, în vârstă de 52 de ani, a murit de cancer pulmonar, în august.

Larry King, care are și de diabet de tip 2, este internat de mai bine de o săptămână la Centrul Medical Cedars-Sinai, iar cei trei fii ai săi nu au fost lăsați să-l viziteze, din cauza protocoalelor în vigoare, potrivit CNN.

Numeroasele probleme de sănătate l-au făcut pe Larry King să înființeze o fundație care îi poartă numele și care îi ajută pe cei care nu au asigurare medicală.

În timpul celor 25 de ani de carieră la CNN, Larry King a intervievat candidați la alegerile prezidențiale, vedete, sportivi, actori și oameni obișnuiți.

S-a retras din activitate în 2010, după ce a realizat peste 6.000 de ediții ale show-ului de televiziune. Însă nu a putut sta prea mult departe de camerele de luat vederi.

În 2012, a devenit gazda emisiunii „Larry King Now”, care se difuza de trei ori pe săptămână la Ora TV, un canal digital on-demand pe care l-a fondat împreună cu mogulul mexican în domeniul telecomunicațiilor, Carlos Slim.

Ca moderator al celebrului show TV, Larry King i-a avut invitați pe mulți oameni celebri, inclusiv pe fostul președinte al SUA, Donald Trump, în vremea când acesta se folosea de posturile Tv pe care ulterior le-a considerat ”de stânga” sau ”neomarxiste”, cum este și CNN.

O declarație a fost postată pe pagina de Facebook a legendarului jurnalist, care confirma trecerea sa în neființă:

„Cu o profundă tristețe, Ora Media anunță moartea cofondatorului, gazdei și prietenului nostru Larry King, care a murit în această dimineață la 87 de ani la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles”, se menționează în comunicat.

“Timp de 63 de ani și pe toate platformele de radio, televiziune și mass-media digitale, multe mii de interviuri, premii și recunoștințe la nivel mondial ale lui Larry stau mărturie ca o dovadă a talentului său unic și durabil de radiodifuzor”, mai anunță apropiații vedetei TV.

Leave a reply