VIDEO. Nevasta lui Tăriceanu a apucat microfonul! Liderul ALDE, întâlnire secretă cu Radu Budeanu, Imre și Dragoș Dobrescu

1
4801

Întâlnire de taină la un restaurant din buricul Capitalei. Călin Popescu Tăriceanu a venit cu a cincea soție, alături de nelipsitul Peter Imre (ginerele lui Teodor Meleșcanu),  Radu Budeanu (patronul CanCan și Gândul ) și de miliardarul Dragoș Dobrescu (considerat șeful Grupului de la Monaco).

Întâlnirea a fost una privată, într-un local, dar cei prezenți nu au respectat măsurile de protecție sanitară anticoronavirus, motiv pentru care la fața locului pentru a verifica situația.

Imediat după reuniune, doar Tăriceanu a ieșit prin fața localului, ceilalți s-au făcut nevăzuți prin spate, escortați de bodiguarzi.

”De ce a venit Poliția, domnule Tăriceanu?”, îl întreabă reporterul, iar politicianul răspunde acru: ”Întrebați-i voi, că știți de ce au venit”.

Nevasta lui Tăriceanu a avut însă o izbucnire nervoasă și a încercat să smulgă microfonul jurnalistului, după care a intrat repede în mașină.

Rămas în urmă, Tăriceanu a vorbit tot iritat: ”Ăsta e jurnalism ce faceți voi?”. După care s-a urcat în mașină și a plecat la volanul bolidului său de lux.

”Vi se pare normal ca să-mi fie smuls microfonul din mână? Am stat de vorbă și cu interlopi, și cu infractori, dar n-am mai pățit așa ceva”, a spus reporterul Realității Plus căreia soția lui Tăriceanu a vrut să-i smulgă microfonul.

Aflat prin skype în emisiune, Cristian Rizea, autorul dezvăluirilor care au condus deja la anchetarea pentru șpagă a lui Nicolae Bănicioiu, a izbucnit:

”I-am devoalat. De aia fac aceste întâlniri secrete, la restaurantele lor. Au devalizat România de zeci de milioane de euro. Aceste dezvăluiri pe care le-am făcut îi determină să apară la aceste întâlniri secrete, care să contraatace”, a spus fugarul Cristian Rizea.

“Iată că acești capi ai statului paralel și săgețile lor pun țara la cale și sunt foarte deranjați de dezvăluirile pe care eu cu Realitatea PLUS le-am pornit, pentru ca toți românii să vadă ce s-a întâmplat în România ultimilor 20 de ani. S-au întâlnit cei care deja au pus un preț pe capul meu”, a mai spus Rizea.

”Victor Ponta trebuia să fie și el prezent la restaurant, dar a contramandat prezența în ultima sută de metri, deoarece a văzut postarea mea de pe Facebook în care i-am devoalat”, a dezvăluit Rizea, în emisiune.

Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu au scăpat până acum de justiție, deși sunt implicați în afaceri cu acuzații grave, iar cunoscătorii pun asta pe seama legăturilor puternice ale celor doi cu vechi oameni ”grei” din serviciile secrete.

Peter Imre este prieten cu Victor Ponta și trece drept un om de legătură între diverși politicieni și oameni influenți din SRI sau SIE, dar din vechea gardă a celor care se presupune că au tras sfori și în mari dosare de corupție.

VEZI ŞI:

Nu CTP e iadul, ci voi, popilor fără Dumnezeu!

Cîțu aruncă bomba: ”Dragnea revine la vârful PSD! Mai au de furat, i-au promis că-l aduc acasă de Ziua Îndrăgostiților”

Merkel, homosexualii și sirienii – sperietori anti-Maia Sandu. Propaganda rusă trage cu Dodon în alegerile din Moldova

1 comment

Leave a reply