duminică, decembrie 5

VIDEO. Nebunia AUR (”Alianța Unirii cu Rusia”) infectează România. Cine protejează asaltul COVIZILOR?

3
4318

Incredibil ce face această grupare AUR implicată în acte de destabilizare a României din interior! Și de neconceput felul în care este lăsată să se manifeste liber în societate, fără să respecte măsurile sanitare de protecție anticoronavirus, incitând la ură (prin încălcarea Codului Penal), la tulburarea liniștii publice, la violență verbală.

Creierul acestei operațiuni care pune în pericol siguranța națională este George Simion, personaj dubios ”fabricat” ca vedetă, la Chișinău, după calapodul Moscovei.

George Simion, agent anti-România

Simion pozează în unionist, dar prin ce face sabotează ambele Românii din interior; și pe cea de dincoace, și pe cea de dincolo de Prut.


Liderul AUR face mult rău României și mărește, prin acțiunile sale, numărul de morți și de infectați din cauza COVID, exact cum a făcut PSD din vară încoace, via CCR, Avocatul Poporului și lideri care au încurajat populația să saboteze sănătatea publică.

Din cauza lor, peste 100 de români mor zilnic de COVID și peste 10.000 se infectează. Confiscând drapelul național, ”COVIZII” de la AUR provoacă în fiecare zi, fără probleme, acte nesăbuite care costă vieți nevinovate.

Uniunea Europeană a identificat Rusia drept principala sursă de destabilizare a continentului cu atacuri în care folosește știri false (fake news).

Azi, un desant periculos al AUR a ocupat centrul Capitalei. Militanții agresivi verbal ai lui George Simion au folosit metoda nebuniei din jurul lui Donald Trump (vezi video mai jos).

O individă cu discurs isteric a condus azi ostilitățile în fața Ministerului Sănătății.

A țipat la o stație improvizată, a urlat la pereți, a strigat către ministrul Sănătății, s-a apropiat nepermis de mult (cu voia jandarmilor) de oficialii care ieșeau din clădire.

Această femeie racolată de George Simion aduce cu Paula White, ”nebuna lui Trump”, care a șocat o lume-ntreagă cu ritualul ei de ”rugăciune” în favoarea susținerii actualului șef de Casa Albă.

Scopul AUR, denumită de românii pro-europeni ”Alianța Unirii cu Rusia”, este provocarea de scandal public cu orice preț. Consecința este o stare de haos, care se adaugă peste greutățile unei perioade foarte grele în toată lumea.

Rusia a anunțat public, prin vocea lui Vladimir Putin, că va acționa împotriva ”dușmanilor” din NATO; arma sa este așa-numitul ”război hibrid”, în care grupări ca AUR sunt piesă esențială.

Lor li se adaugă grupuri antivacciniste, fundamentaliști religioși (inclusiv în SUA), radicali conservatori, adepți ai teoriei conspirației care propaga falsuri de tip ””COVID nu există”, pierde-vară, hateri, oameni fără ocupație sau persoane ușor de prostit cu știri false.

În imaginile de mai sus vedeți cum se manifestă nebunia AUR, în cele de mai jos – nebunia de peste Ocean.

VEZI ȘI:

VIDEO. ”De ce faci propagandă Rusiei?”. Mălin Bot l-a ”tamponat” în stradă pe George Simion-AUR

Mălin Bot, război total cu ”AURolacii Rusiei” conduși de George Simion

Mălin Bot îl desființează pe George Simion-AUR

3 comments

  1. VIDEO. În Germania, Poliția arestează pe loc un parlamentar fără mască. În România – hoardele AUR defilează pe străziocupă străzile – Lumea Liberă 19 noiembrie, 2020 at 16:40 Răspunde

    […] Comparați imaginile acestea cu felul în care liderii PSD aruncau masca în conferințe de presă în îndemnau populația le nesupunere civică. Sau cu hoardele din partidul AUR (zis și ”Alianța Unirii cu Rusia”), care ocupă străzile cu de la sine putere, au confiscat drapelul României și strigă în plină stradă împotriva măsurilor anti-COVID. (Detalii, AICI) […]

Leave a reply