VIDEO. Napoleon de Giurgiu, tovarăș cu baronul anti-Diaspora, la protestele anarhiste. Bonus: sărac-lipit în acte

0
314

Șoșoacă, Simion, Diplan? AUR și mișcarea ”civică” a ultimului dintre cei trei? Nu, nu au fost doar ei. Ci și PSD, partid care tocmai pune la cale o moțiune de cenzură cu formațiunea care incită de luni bune la ură socială.

Nu Marcel Ciolacu direct, ci omul marelui baron de Giurgiu, retras acum la… Curtea de Conturi: Niculae Bădălău, cel care chefuia în 2018 înjurând Diaspora, are o legătură cu anarhiștii de luni seară, din București, spune portalul Voxpublica.ro


Cele câteva sute de persoane care au protestat zilele acestea, în Giurgiu, față de noile restricții impuse în actualul context pandemic au fost mobilizate de Mihăiță Napoleon Grigore, consilier județean PSD, au declarat surse locale pentru G4Media.ro. 

Postarea lui Napoleon Grigore pentru care militanții #Rezist sunt egali cu anarhiștii

Interesant e că omul baronului Bădălău se compară cu protestarii… #Rezist! Într-o postare pe pagina sa de socializare, Napoleon Grigore pune semnul egal între anarhiștii pro-COVID și protestatarii care au apărat justiția în stradă în vremea lui Liviu Dragnea.
”Mișcarea din 10 august a reziștilor a fost bună. Asta a întregii țări, nu!”, scrie Napoleon Grigore.
Napoleon Grigore
(Sursa: Facebook)

”Revoluția din 89 a fost o flagranta încălcarea a legii care a permis azi ca anumiți oameni care blamează protestele sa ajunga ce sunt acum.

Probabil ca dacă încă rezista comunismul unii aflați acum în funcții de parlamentari, primari, viceprimari, etc. ar fi fost strungari, mecanici, frezori sau agricultori.

Sa blamezi mișcarea populației sătulă de inepțiile, diletantismul și neputinta de a guverna este de mare porc.

Mișcarea din 10 august a rezistilor a fost bună. Asta a întregii tari nu!
Dacă după 1 an de zile de asa zisa pandemie nu se schimba nimic cu toate restricțiile poate ca e cazul sa va treziți din a va da funcții și salarii la amante și nepoți și chiar sa guvernați.
Eu ies diseară sa îmi beau o cafea în centru la ora 19.00.”
Interesantă este declarația de avere a tovarășului lui Niculae Bădălău. O puteți consulta AICI. Veți descoperi că Napoleon Grigore este… sărac-lipit.

Imagini de la cheful anti-Diaspora, cu dedicații pentru Niculae Bădălău

 

Leave a reply