marți, noiembrie 30

VIDEO. Mesajul lui Ionuț Faraon: ”Trăiască Partidu AURU! Să intrați în acest partid! Numai așa putem dobândi mafia asta!”

1
2060

Intrarea în Parlament a formațiunii lui George Simion a scos la suprafață personaje de toate felurile: pitorești, simpatici, antipatici, grobieni, trădători, hoți, corupți, penali, rasiști, mincinoși, impostori, intelectuali, oameni simpli, diasporeni nevinovați și diasporeni ciudați – un mare ghiveci din care cu greu înțelegi ceva.

Dar partidul lui George Simion arată că are o bază puternică și în Diaspora, acolo unde a devenit foarte popular celebrul Ionuț Vetișan, zis și ”Faraon”.

Aproape necunoscut publicului larg înainte de 6 decembrie, Faraon devine tot mai popular acum, după ce AUR a devenit vedeta ultimelor săptămâni, când promite să joace un rol greu în politică.


Ca și alți colegi de-ai săi din AUR, Faraon face ”live”-uri pe Facebook – metoda care a ajutat AUR să intre în Parlament și să ocolească televiziunile.

În ultimul mesaj al lui ”Faraon”, acesta joacă dur: bate cu pumnul în masă și cere românilor să intre în AUR. De ce? ”Aveți răbdare”, anunță el, ca și când ar ști că urmează un mare plan al grupării Simion-Șoșoacă-Târziu.

Iată doar câteva pasaje din intervenția lui Ionuț ”Faraon”, provocată de un incident la protestele pentru apărarea pădurilor.

  • Îmi cer scuze că sunt nervos, sunt foarte nervos
  • Poliția Română, ce faceți?? Dormiți în birouri! Dormiți în mașini! De ce nu faceți dreptate, că de aia sunteți plătiți, de nu faceți mă dreptateee…ahhh… Trăiască AUR!
  • Trăiască Partidu AURU!
  • Pentru că acum aveți de frică, mă, că intră partidul, mă! A intrat la putere, mă!
  • Domnu Simion, sunt un patriot. Sunt un om care am ales acest partid!
  • Și lumea spune ce face acest partid? Oameni buni, vă spun, aveți răbdare!
  • Nu vă grăbiți, toate la rândul lor. Doar atât vă cer: să aveți încredere în AUR!
  • Și să intrați câți mai mulți în acest partid pentru că numai așa putem să-i dobândim pe mafia asta!

Deși am reușit să accesăm videoclipul, Facebook spune că el nu poate fi redat din motive tehnice (vezi mai sus).

Pe pagina de socializare a lui Faraon apar distribuite foarte multe videoclipuri cu celebra Șoșoacă și George Simion.

Faraon pare cunoscut în mediul lui. Nu excelează el la limba română, dar ăsta să fie păcatul cel mai mare al politicienilor români! În schimb, pare foarte hotărât să se folosească de ce stăpânește cel mai bine: fizicul, mușchii.

Deși amenințarea lansată în videoclipul din care am extras imaginile de aici este la adresa celor ”răi”, care distrug pădurile, după cum susține Faraon, ea arată pe ce bază s-a ridicat acest partid.

Simion a reușit săi ”activeze” pe acei români din Diaspora slab educați, dar nu neapărat vinovați cu ceva.

Deși are mai degrabă alură de interlop decât de băiat bun, ”Faraon” pare mânat de bune intenții – lupta cu mafia pădurilor. Doar că felul în care vrea să facă dreptate aduce aminte mai degrabă de Garda de Fier, nicidecum de Europa în care el se află la muncă. Dacă se află acolo…

 

1 comment

Leave a reply