sâmbătă, iulie 31

VIDEO Mălin Bot: Șoșoacă toarnă tot! Stăpânul lui Simion: Omul din umbră, lipitoare pe banii publici storși de AUR

Jurnalistul și activistul civic prezintă 52 de intervenții pe conturile personale atrăgând în mod deosebit atenția asupra neregulilor depistate la acest partid
0
2109

Mălin Bot atrage în mod sistematic atenția la toate manifestările, neregulile și abuzurile acestui partid intrat în Parlamentul României, la ultimele alegeri generale.

AUR, pe lângă faptul că a acces in mod neașteptat în Senat și Cameria Deputaților, ca urmare a scrutinului  general de anul trecut, are o evoluție destul de ciudată și controversată.

Membrii acestui partid, care se declara “patrioți”, “salvatori ai neamului”, sunt implicați, mulți dintre ei, în diferite scandaluri; nerespectarea legilor în vigoare, invitarea populației la nesupunerea normelor de conviețuire pașnică, la sfidarea regulilor de lupta împotriva pandemiei.


Unii sunt cercetați penali, chiar condamnați definitiv.

Dar, în ultimele zile, mai ales după ce senatoarea care a candidat pe listele acestui partid, și care, culmea, a fost validată drept senator al României din postura de membru AUR, Diana Șoșoacă, face parte, de fapt, din alt partid, lucru care s-a aflat și s-a răspândit în mass-media zilele trecute.

Șoșoacă a fost “demisă” recent din AUR, dar scandalurile, ca urmare a scoaterii acesteia din partid, se țin lanț.

Senatoarea, văzându-se demisă, se răzbună, și a început să facă dezvăluiri despre cei care ar fi sponsori ascunși, ai AUR, și despre neregulile finanțării acestui partid, printre altele.

 Mălin Bot acuză și consideră că Diana Șoșoacă a candidat  ilegal, potrivit argumentelor menționate mai sus. Jurnalistul atrage atenția instituțiilor abilitate pentru  investigarea cazului.

Incisivul jurnalist de investigații, Mălin Bot, continuă să pună presiune pe AUR și autorități, după excluderea Dianei Șoșoacă din partid.

Într-o intervenție video pe canalul său media, acesta dezvăluie noi fapte grave care, susține el, ar trebui să intre sub lupa autorităților.

 

“Televiziunea infractorului Dan Voiculescu spală AUR la greu.
“Închideti televizoarele”, Târziu luptă cu Sistemul, promovat de Cartelul Mafia Media. Umblă sorcova cu “interesul național” la Felix TV.
Mamaie e total nedocumentată, vrea să îl întrebe pe Târziu de Lulea și zice Lazea, e praf și pulbere a intrat total nepregătită în emisiune. E jenant de varză.
Probabil nu s-a uscat oja la timp și era mai important pentru mamaie decât să citească ceva despre subiectul abordat”, spune ziaristul, pe contul lui de facebook.

 

Leave a reply