sâmbătă, noiembrie 27

VIDEO. Mălin Bot oferă în premieră lista celor 15 publicații în care are încredere

1
2939

Jurnalistul civic Mălin Bot a răspuns din nou, într-o emisiune video pe pagina sa de YouTube, întrebărilor nenumărate legate de presa din România pe care el o urmărește.

”Eu am tot explicat ce este Mafia Media până acum, m-am ferit să dau nume de site-uri în care am încredere, ca să nu fiu acuzat că îi menționez pe unii, iar pe alții nu sau alte discuții de genul acesta. Dar pentru că foarte multă lume mă întreabă care sunt site-urile ok, am decis să fac acest lucru”, afirmă jurnalistul, în înregistrarea video de mai jos.


”Eu vreau să vă spun ce citesc eu zilnic, văzând și ce spun televiziunile mafioților și cartelul Mafia Media, văzând și cum sunt abordate subiectele. Asta e o regulă generală pentru care eu am încredere în aceste site-uri”, spune Mălin Bot.

Gazetarul a recunoscut că un criteriu pentru care are încredere în presa pe care o urmărește ține și de persoanele ziariștilor de la publicațiile menționate.

”Recunosc că sunt subiectiv, dar vă spun sincer că sunt influențat și de relația personală cu unii jurnaliștii de la site-urile respective”, a mai spus Mălin Bot.

LumeaLibera.ro se află pe lista publicațiilor de încredere pe care Mălin Bot le urmărește.

Fanii gazetarului nu au pregetat să-i mulțumească pentru că, în sfârșit, i-a luminat în privința cercului restrâns de încredere al presei oneste.

”Multumim Mălin! Este foarte important asta pentru a nu cădea în capcana celor care urmăresc doar manipularea oamenilor. Minciuna totdeauna are picioare scurte”, a scris Costel Tacutanu în debutul comentariilor pe pagina de YouTube a lui Mălin Bot.

Mesajul lui Mălin Bot pentru fanii rubricii ”Q&A” (de întrebări și răspunsuri – dialog cu cititorii săi)

”Ești ceea ce citești. În fiecare Q&A sunt întrebat despre surse de informare mai curate, lucru explicabil având în vedere că în România este foarte multă manipulare și dezinformare din cauza Cartelului Mafia Media. Pentru că primesc și pe Facebook, aproape zi de zi, întrebări pe această temă, am făcut astăzi un comentariu video cu sursele de informare pe care eu le consider curate și am explicat de ce cred asta despre fiecare site în parte. Are legătură cu jurnaliștii pe care îi cunosc personal. La fel cum știu bine cine sunt mercenarii de presă Mafia Media tocmai pentru că pe unii dintre ei i-am studiat personal. Cred că am o expertiză foarte serioasă pe acest subiect. Ceea ce am spus în comentariul video nu are ca scop să vă determine să aveți sau nu încredere în sursele menționate. Este doar prezentarea surselor în care au am încredere și a motivelor pentru care am încredere. Da, sunt subiectiv, contează decisiv faptul că cei mai mulți ziariști pe care îi menționez mi-au fost colegi și personal m-am convins de onestitatea lor. Sper să vă fie util acest ”ghid” al insulelor de jurnalism curat din marele ocean al minciunii care desfigurează România = Cartelul Mafia Media.”

1 comment

Leave a reply