marți, octombrie 19

VIDEO. Mălin Bot: “Legăturile lui George Simion cu clanul PSD penal Cosma. Am explicat toate aceste lucruri în emisiunea lui Grigore Cartianu, “Verde-n față”

0
2082

Jurnalistul civic Mălin Bot a publicat pe paginile sale de socializare o intervenție avută  la o emisiune TV moderată de jurnalistul Grigore Cartianu.

El a postat pe Facebook și You Tube zilele astea câteva informații în exclusivitate despre activitatea AUR și legăturile liderilor acestui partid cu grupările mafote din România, și conexiunile acestora cu regimul odios de la Kremlin.

“Există trei ”filiere unioniste penale” care leagă AUR și pe George Simion strâns de PSD, de zona cea mai sulfuroasă a PSD: Filiera Tudorache – Chișinău, Filiera Cosma – Prahova și Filiera Chirica – Iași

Dan Tudorache, fost primar PSD al Sectorului 1 este cercetat în dosare penale de corupție și a orchestrat tâlhăria civică din Piața Victoriei, fiind păpușarul marionetelor ca Cerva, Lovin, Pascal, Lazarus. Bahmuțeanu. S-a aflat că a pompat sume mari direct în personaje ca Lazarus sau televiziuni ca România TV.
Nu este disponibilă nicio descriere.
“În 2019 Tudorache se întâlnea cu primarul socialist de la Chișinău, omul Rusiei, Ion Ceban
Apoi deturna din banii publici ai Sectorului 1 o sumă imensă, pentru ”pentru reabilitarea liceului Gheorghe Asachi din str. București, de la Chișinău”, unde director era Boris Volosatâi actual deputat AUR. Simion, Lazarus, Cerva, Șparanghelista au inițiat în mai 2020 isteriile CapVid.”
În perioada în care Simion poza în ”candidat independent” era intens susținut de alt baron local penal: Mihai Chirica, trimis în judecată de DNA la începutul acestui an. George Simion și Dorin Lulea, patronul lui Simion, au legături strânse cu baronul penal traseist din gruparea lui Costel Alexe, alt baron inculpat în dosare de corupție.
“Informații mai vechi, din 2012, 2014 și 2016 scot la iveală o strânsă legătură și cu clanul PSD penal de Prahova. Baronul infractor Mircea Cosma are legături strânse cu George Simion și am recuperat informații interesante, chiar discursuri ale baronului Cosma care îl declară pe Simion noul Vadim Tudor,” mai scrie activistul civic.

Simion are o relație aparte și cu Sebastian Ghiță care personal s-a dus, acum câțiva ani la o secție de Poliție unde fusese reținut actualul lider AUR ca să încerce să-l scoată de acolo

“Este practic un munte de dovezi care plasează originile politice ale lui George Simion în zona baronilor și grupărilor de corupție PSD, ceea ce explică faptul că în perioada 2017 – 2019, Simion nu a existat civic pentru a nu deranja Regimul Dragnea. Legăturile cu Chișinău, pe filiera prorusă Tudorache – Cheban, explică propaganda putinist-dughinistă, cu naționalism extremist și influențe anti-NATO & anti-UE pe care o face AUR de când există.
Am explicat toate aceste lucruri în emisiunea lui Grigore Cartianu, ”Verde-n față” de la postul Profi24″, încheie postarea ziaristul, pe rețeaua de socializare facebook.
Aici linkul pentru vizionare.

Leave a reply