VIDEO. MĂLIN BOT DEZVĂLUIE: “Fondatorul AUR – legăturile cu Rusia, sediul KGB & NKVD, firmele de garsonieră și gogonatul Simion”

Astăzi vă invit să mergem la palatul Federației Ruse din fosta Piață Stalin, ne poftește ziaristul, pe contul personal, you tube
0
2293

Jurnalistul Malin Bot a publicat pe contul sau you tube o serie de dezvaluiri despre “legaturile partidului AUR cu Rusia, sediul KGB & NKVD, firmele de garsonieră și gogonatul Simion”

 

Ce relatează ziaristul independent (pe retelele sociale)

 

“Strategia Națională de Apărare a României descrie dictatura criminalului Putin ca principală amenințare la adresa noastră și așa este.”
Puțini înțeleg și văd mecanismele vaste care se mișcă deja de foarte mult timp, dirijate de la Moscova, pentru jocurile lui Putin.
“Astăzi vă invit să mergem la palatul Federației Ruse din fosta Piață Stalin, unde serviciile secrete sovietice concepeau operațiunile de control asupra României, palat aflat în renovare. Renovare despre care știe foarte multe Marius Dorin Lulea, fondatorul AUR.”
“Aparent inginer și diriginte de șantier, camaradul Lulea este în centul unor situații foarte bizare.
Foarte bizar este cum a înregistrat el un partid în 4 luni și nu orice partid, unul cu doctrină dughinisto-putinistă axat pe extremism, naționalism huliganic, puternic împotriva NATO și a Uniunii Europene.
Bizarul domn Lulea are timp de politică deși teoretic ar trebui să fie extrem de ocupat cu multitudinea de firme în care este îmbârligat.
Firme de garsonieră, înghesuite bizar pe la aceleași adrese, exact ca în știrile cu sute de cetățeni moldoveni domiciliați într-o singură garsonieră. Și mai bizar este că, exact pe modelul propagandei dictaturii de la Moscova, camaradul Lulea operează mai multe site-uri sub acoperire pe care se face în draci manipulare și dezinformare.
Site-uri care împart spațiile din vila pe care Lulea i-a pus-o la dispoziție lui Simion.
Toate aceste lucruri, aparent de neînțeles pentru cineva care nu cunoaște atent istoria noastră recentă și mai îndepărtată, devin de domeniul evidenței când sunt suprapuse peste evenimente în care Rusia a jucat un rol major: Tâlhăria comisă de Ion Iliescu în decembrie 1989 când ne-a luat cu japca România printr-o amplă operațiune KGB. Mineriadele organizate tot cu suport rusesc împotriva CDR când s-a dat direcția țării noastre către NATO.
Ascultați lecțiile istoriei, cine le cunoaște înțelege foarte bine evenimentele prezentului. #vavedem #rezist #neamtrezit #NeamUnit #NisteDerbedei”, a scris jurnalistul pe site-ul you tube.

 

Leave a reply