vineri, octombrie 22

VIDEO Mălin Bot: Cum a fost posibilă mușamalizarea Dosarului 10 august? Klaus Iohannis să îl întrebe pe Cătălin Predoiu, omul Hidrei

1
755

“Klaus Iohannis vrea să stie cum a fost posibilă mușamalizarea Dosarului 10 august. Să îl întrebe pe Cătălin Predoiu, omul Hidrei. Să intrebe la SRI de ce nu a fost informat corect despre Giorgiana Hosu și a acceptat să o numească sefă DIICOT”, spune jurnalistul Mălin Bot, pe conturile lui de pe rețelele sociale.

“Să îl intrebe pe Orban de ce l-a pus pe Omul Hidrei ministrul Justiției si de ce la Ministerul de Interne a pus doi papițoi care țin în brațe toată piramida de corupție PSD.
Hosu a trântit Dosarul Caracal, a mușamalizat dosarul Black Cube și a supravegheat inchiderea Dosarului 10 August de către Dorel de la DIICOT, un procuror aflat la butoniera SRI pe vremea aceea.”
Ce a scris pe Facebook președintele Klaus Iohannis:
“Solicit ministrului Justiției să explice public de urgență cum s-a ajuns în situația ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat. Românii au tot dreptul să știe cine sunt cei vinovați de actele de violență împotriva manifestanților pașnici. Lucrurile nu se pot încheia aici și de aceea am cerut ministrului Justiției și ministrului de Interne să găsească soluțiile pentru ca adevărul în legătură cu 10 august să fie aflat, iar cei responsabili să răspundă.”
Intr-o altă postare ziaristul mai susține faptul că mârșăvia judiciară 10 august a fost bine premeditată încă din 2019. În octombrie 2019 am atras atenția că se face o mușamalizare scandaloasă.
(Pe YouTube am făcut un playlist cu cele mai importante materiale video pe tema aceasta:
Găsiți acolo și cele 9 episoade în care demontez pagină cu pagină ordonanța lui Dorel de la DIICOT, document care stă la baza deciziei Tribunalului București de a închide definitiv ancheta.”)

Klaus Iohannis cere public răspunsuri pentru mușamalizarea Dosarului 10 august

 “Dar se adresează greșit actualului Ministru al Jusțitiei care nu poate răspunde pentru o anchetă penală.
Ar însemna să încalce principiul separației puterilor în stat. Ministrul Justiției nu are voie să interfereze cu anchetele penale și cu deciziile instanțelor și nici nu are atribuții să le explice sau comenteze.
Procurorii își explică deciziile în ordonanțe și judecătorii o fac în motivări. La fel ca mine și ca toți cei revoltați de mârșăvia asta judiciară, președintele trebuie să aștepte motivarea deciziei Tribunalului.
Klaus Iohannis ar trebui, dacă vrea să-i dea de capăt, în primul rând să-i tragă la răspundere pe cei care l-au determinat să o pună șefă la DIICOT pe Giorgiana Hosu, persoană cu tinichele.
Hosu a acționat pentru Hidră in cazul Caracal, în dosarul Black Cube și în 10 august.
Acolo este sediul materiei, pe subiectul mușamalizării Dosarului 10 august.
Ministrul Justiției a jucat un rol cheie în povestea asta într-un singur moment: când s-a făcut propunerea la șefia DIICOT a unei persoane cu vulnerabilități.
Deci, ministrul Justiției pe care îl poate întreba domnul Klaus Iohannis este omul Hidrei, Cătălin Predoiu.
Îl mai poate întreba pe Ludovic Orban de ce i-a propus un ministru al Jusțiției cu bube în cap și de ce a numit două mămălgi controlate de mafia PSD la MAI, acolo este al doilea sediu al materiei.
Este bine, totuși că președintele României l-a trezit pe ministrul Bode care doarme pe bancheta din spate a Ministerului de Interne.
Cheia pedepsirii vinovaților pentru represiunea din 10 august stă la Bode, dacă are puterea să atace frontal piramida de interese și coruptie PSD din MAI și Jandarmerie.”

1 comment

Leave a reply