miercuri, ianuarie 26

VIDEO. Iohannis: “Alegerile se câştigă prin vot. Vă rog să mergeţi şi să votaţi”

1
561

Preşedintele Klaus Iohannis i-a rugat, joi, pe români să meargă duminică la vot.

“Este uşor de observat că în ultimele zile tot mai des auzim despre sondaje. Toată lumea, toate partidele prezintă sondaje. Într-un fel, este bine. Cam în toate sondajele câştigător este dat PNL, ceea ce este un lucru bun şi eu îmi doresc să câştige PNL. Dar (…), dragi români, alegerile nu se câştigă în sondaje, alegerile se câştigă la urne, alegerile se câştigă prin vot. Aşadar, vă rog să mergeţi şi să votaţi. Este extrem, extrem de important!”, a spus şeful statului, după ce a vizitat centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo.


El a arătat că la alegerile parlamentare anterioare, printr-o prezenţă scăzută, PSD a câştigat acest scrutin.

“Aţi fost alături de mine în 2019, în primăvară, la referendum şi am reuşit să oprim ciopârţirea legilor justiţiei. Aţi fost alături de mine la alegerile prezidenţiale şi, dragi români, mergeţi la vot ca să nu păţim ca în decembrie 2016, când, printr-o prezenţă scăzută la vot, a câştigat PSD şi a urmat coşmarul de ani de zile, în care PSD şi-a bătut joc de ţară, şi-a bătut joc de justiţie, şi-a bătut joc de investiţii publice.

Aşa ceva nu ne mai dorim. În consecinţă, vă rog să mergeţi la vot. Votaţi! Alegerile se câştigă prin vot! Aţi fost alături de mine, votaţi echipa cu care vom reconstrui România, votaţi pentru România normală!”, a afirmat Iohannis, relatează agerpres.

VEZI ŞI:

Iohannis, plecăciune în fața medicilor și a tuturor cadrelor medicale: ”Sunt eroii noștri”

După Cioloș, și Ludovic Orban reacționează la anunțul lui Nicușor Dan privind susținerea PNL

Un nou sondaj mincinos al IMAS: partidul lui Ponta trece pragul, PMP e sub el, deși la alegeri a fost exact invers

1 comment

Leave a reply