VIDEO. În Germania, Poliția arestează pe loc un parlamentar fără mască. În România – hoardele AUR defilează pe străzi

1
3220

Una dintre marile probleme ale României este lipsa de autoritate a statului. De la un stat dictatorial înainte de Revoluție, România a ajuns în 30 de ani de așa-zisă democrație la un stat timorat, slab și lipsit de încredere.

Nicăieri în democrațiile puternice, Poliția nu este atât de umilită așa cum este la noi. Vedem asta cel mai bine în felul în care se trag de șireturi cu polițiștii cei care sunt amendați pentru că încalcă regulile de protecție sanitară anticoronavirus.

În tot Occidentul, o astfel de situație este de neconceput.


Exemplul de mai jos din Germania arată că nimeni nu e scutit de duritatea Poliției atunci când încalcă legea, nici măcar ditamai parlamentarii.

Un parlamentar AfD a fost arestat în Germania pentru că nu purta în public masca de protecție. Imaginile cu momentul în care politicianul este imobilizat de către polițiști au fost distribuite pe rețelele de socializare.

Parlamentar german, arestat pentru că nu purta mască de protecție

 

Parlamentarul AfD, Karsten Hilse, nu a purtat mască de protecție și a fost imobilizat după ce a încercat să îi convingă pe polițiști că o problemă medicală nu îi oferă posibilitatea să o poarte:

“Conform declarației sale, dl. Hilse a fost oprit de polițiști în timp ce nu purta o mască. Un certificat pe care l-a arătat, care îl scutește de purtarea unei măști, nu a fost acceptat de poli’i;ti. În sfârșit, ′′ interogatoriul ′′ polițiștilor s-a încheiat în modul pe care îl puteți privi aici – și distribui. O declarație detaliată a dl. Hilses urmează să fie făcută în cursul acestei zile”, precizează reprezentanții AfD.

Comparați imaginile acestea cu felul în care liderii PSD aruncau masca în conferințe de presă în îndemnau populația le nesupunere civică. Sau cu hoardele din partidul AUR (zis și ”Alianța Unirii cu Rusia”), care ocupă străzile cu de la sine putere, au confiscat drapelul României și strigă în plină stradă împotriva măsurilor anti-COVID. (Detalii, AICI)

De ce sunt tolerați astfel de indivizi de Poliție sau Jandarmerie? Simplu: pentru că România nu nici Germania, nici Spania sau Italia, nu e nimic. Este un tărâm în care oricine poate lua în bășcălie forțele de ordine.

VEZI ŞI:

VIDEO. ”De ce faci propagandă Rusiei?”. Mălin Bot l-a ”tamponat” în stradă pe George Simion-AUR

AUR pentru ruși! Europa îi demască pe ”agenții COVID” care au ajutat pandemia, toți – vedete în Sputnik

Dr. Monica Pop, șefă de spital, îi sperie pe români că vor face leucemie dacă se vaccinează anti-Covid

1 comment

Leave a reply