VIDEO. Grav, AUR! Mălin Bot l-a prins pe un general implicat în crimele din decembrie 89 pe listele grupării lui George Simion

8
5651

Alianța pentru Unirea Românilor este cea mai perversă capcană electorală a acestor alegeri, scrie jurnalistul civic de investigații Mălin Bot, într-un amplu material de analiză legat de atacul la adresa României produs de gruparea AUR, condusă de George Simion, zisă și ”Alianța Unirii cu Rusia”.

Dar cel mai grav element al implicării AUR în viața României este descoperirea unui agent al represiunii anticomuniștilor de la Timișoara pe listele electorale ale grupării rusofile conduse de George Simion.

Mălin Bot a analizat într-o sesiune video (vezi mai jos) crima pusă la cale de Simion împotriva memoriei martirilor din decembrie 1989.

https://www.facebook.com/malinbotpublic/posts/2086382238168539

”George Simion este un personaj cu total dispreț față de lege și legat în mod dubios de personaje care fac agenda Rusiei în România. Călin Georgescu, prim-ministru propus de AUR, este unul dintre organizatorii vizitelor în România ale lui Alexandr Dughin, ideologul lui Putin. Simion și cei din jurul lui s-au implicat, de la debutul pandemiei, în toată campania negare a pericolului infectării.

La jumătatea lunii mai a organizat, alături de marionetele primarului PSD Dan Tudorache și propagandiști ai Rusiei, adunările CapVid. Chiar și după ce România a ajuns aproape de pragul de 10.000 de cazuri pe zi, AUR și George Simion încalcă zi de si normele de prevenire a răspândirii virusului prin tot felul de evenimente la care se face propagandă negaționistă.

Listele AUR au infractori, au nepotisme grave cum e plasarea nevestei copreședintelui Claudiu Târziu prima pe liste la parlamentare la Bacău, au personaje care în trecut aveau funcții importante în partidul extremist al fugarului Sebastian Ghiță, au personaje dubioase ca Diana Șoșoacă, o isterică CapVid care este toată ziua promovată pe România TV, tot pe listele AUR sunt traseiști din foarte multe județe, chiar și foști PSDR-iști sau oameni care au fost în gașca lui Dragnea, via PNȚCD – aripa Pavelescu”, a mai scris Mălin Bot, în investigația, sa despre ce se ascunde în spatele mafiei AUR.

VEZI ŞI:

Andrei Caramitru: ”Ortodoxia este decimată de COVID. E singura religie care s-a comportat în halul ăsta. Până și Islamul a fost mai rațional”

Demisia lui Vasilcoiu aruncă bomba: ruptura cuplului de baroni PSD Olguța Vasilescu-Claudiu Manda

Va fi închis sau nu? Adevărul despre viitorul Complexului Energetic Oltenia (CEO)

VIDEO. Ce n-a văzut Parisul, nici România: clip electoral în care primarii PSD susțin candidații PNL!

8 comments

Leave a reply