VIDEO, FOTO DOCUMENTE. Mălin Bot: „Știți cu toții cât de denigrat am fost, sistematic și organizat, de către Cartelul Mafia Media și tot felul de cârtițe de presă că nu fac jurnalism”

0
2698

Jurnalistul Mălin Bot​ a câștigat o serie de procese intentate acestuia de către diferiți politicieni și jurnaliști corupți pe care a avut curajul să-i demaște public, să-i infrunte frontal și care au denigrat și subestimat activitatea lui de jurnalist. Din nefericire, unii colegi de breaslă, în loc să fie solidari cu acesta, au început o campanie publică de denigrare împotriva ziaristului și activistului civic. 

Dar adevărul iese la suprafață; Mălin nu a fost învins. Ba dimpotrivă, acesta a câștigat de-a lungul timpului toate procesele intentate de către cei pe care i-a acuzat.„Iată că încă o instanță de judecată îi contrazice pe toți cei care au răspândit aceste punctaje la adresa mea, printre ei foști angajați Antena 3 acum „jurnaliști” Recorder, crescătorul de capre Marian Godină, fostul politician Moise Guran, cârtița de presă Florin Negruțiu și alții’, spune Malin pe blogul sau si pe conturile sale, de pe mai multe retele sociale.

Niculae Bădălău a făcut parte din garda pretoriană a președintelui pușcăriaș al PSD, infractorul Liviu Nicolae Dragnea care execută astăzi o pedeapsă de 3 ani la Penitenciarul Rahova”

„Dincolo de procesul în sine cu baronul-infractor PSD de Giurgiu, motivarea Tribunalului este foarte importantă pentru că, din nou, Justiția stabilește că eu mi-am făcut onest profesia de jurnalist. Vă sunt recunoscător tuturor celor care, în ciuda campaniilor extrem de insistente și perverse de denigrare, ați judecat corect munca mea și mă susțineți.

Fără susținerea voastră eu nu aveam nicio șansă în acest război atât de inegal cu redacții întregi și tot felul de cozi de topor perfide, bine conspirate prin locuri aparent ok. Pur și simplu mă demolau, dacă nu aveam publicul de partea mea. Vă mulțumesc și mergem mai departe!

”Din întregul probatoriu administrat nu rezultă că pârâtul Mălin Bot a încălcat limitele profesiei de jurnalist și ale dreptului de exprimare, subiectul fiind unul de interes public …”, a concluzionat completul de judecată de la Tribunalul Giurgiu.

Știți cu toții cât de denigrat am fost, sistematic și organizat, de către Cartelul Mafia Media și tot felul de cârtițe de presă că nu fac jurnalism. Justiția îi contrazice din nou pe toți cei care au mințit despre mine.

Baronul PSD de Giurgiu, infractorul Niculae Bădălau, a fost făcut zob la Tribunalul Giurgiu și asta este mare lucru având în vedere că ne-am judecat în fieful unde politicianul-delincvent este Dumnezeu SRL. Este și o dovadă că Justiția are magistrați onești care decid corect chiar și în cele mai controlate județe ale mafiei. Ion Nicula este numele magistratului care a judecat acest proces și i-a respins lui Bădălău toate pretențiile, constatând că nu s-a comis nimic ilicit.

Astăzi a venit motivarea în procesul pe care l-am câștigat cu Bădălau. Cel mai mult mă bucură că Tribunalul Giurgiu a confirmat mi-am exercitat cu bună-credință profesia de jurnalist și nimic altceva. Este, dincolo de litigiul în sine, încă un moment care expune ticăloșia propagandei Mafia Media care sistematic și agresiv m-a denigrat că eu nu fac jurnalism, ci numai „scandal”.

Iată că încă o instanță de judecată îi contrazice pe toți cei care au răspândit aceste punctaje la adresa mea, printre ei foști angajați Antena 3 acum „jurnaliști” Recorder, crescătorul de capre Marian Godină, fostul politician Moise Guran, cârtița de presă Florin Negruțiu și alții.

Știrea zilei vine însă de la Ministerul de Externe. Începe curățenia: Oficial al Ambasadei Rusiei expulzat. Alexey Grishaev, adjunct al atașatului militar în cadrul Ambasadei Federației Ruse este declarat persona non grata, a informat Ministerul de Externe.

DIICOT anchetează incitările la ură etnică de pe Valea Uzului, scandal provocat de George Simion. Vuvuzelele rusofile Oana Lovin și Codruța Cerva sunt anchetate penal pentru loviri și alte violențe.

Comunicatul integral al MAE: ”Ministerul Afacerilor Externe informează că autoritățile române au decis declararea persona non grata pe teritoriul României a domnului Alexey Grishaev, adjunct al atașatului militar în cadrul Ambasadei Federației Ruse la București, având în vedere că activitățile și acțiunile sale contravin prevederilor Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice din 1961. Aceste elemente au fost comunicate părții ruse astăzi, 26 aprilie 2021, cu prilejul convocării la sediul MAE, din dispoziția ministrului Bogdan Aurescu, a ambasadorului Federației Ruse la București, domnul Valery Kuzmin.”

În Parlament, tot balamucul făcut de Șoșoacă sau dezaxați ca Dan Tănasă, prezența unor interlopi ca deputatul AUR Mihai Lasca și a unor infractori corupți ca parlamentarul AUR Mircea Chelaru, reprezintă o degradare fără precedent. Este o realitate care expune tuturor cât de toxică poate ajunge ignoranța care a împins hăbăucii să voteze așa ceva în Parlament.

Insă numai votul hăbaucilor nu conta, dacă toți oamenii cu discernământ ieșeau la vot. Absenteismul la vot înseamnă lași toți habăucii și ignoranții să-ți decidă soarta și la așa ceva se ajunge. AUR a reușit „performanța” să bage în parlament o liotă de descreierați care acum otrăvesc toată România cu aberațiile lor.

PLAYLIST YouTube: Războiul în Justiție cu baronul-infractor PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău

Sursa: Malin Bot, WordPress.com


 

Leave a reply