duminică, septembrie 24

VIDEO. El e Pablo de Bihor! Cum a devenit baronelul Micula patronul Poliției, căreia i-a dedicat o manea!

1
2885

România are nevoie mai mare decât oricând de un nou Parlament ne-PSD, care să demareze curățenia în masă în teritoriu, unde cumetriile locale au șubrezit complet statul român.

Degeaba stăm cu ochii pe corupția de la București, dacă în restul țării polițiștii și magistrații sunt în continuare în solda clanurilor locale după modelul lui Pablo Escobar, baronul internațional al drogurilor din Medelin, Columbia.

Întâmplător sau nu, ”Pablo” este alintul pe care și l-ar fi ales fiul unuia dintre patronii de la European Drinks

Victor Micula, fiul lui Viorel Micula, unul dintre patronii de la European Drinks, a fost pus sub urmărire penală de Parchetul Bihor, alături de patru polițiști din Oradea, potrivit unui răspuns al Parchetului Tribunalului Bihor, anunță G4Media.ro.

Ce s-a întâmplat în parohia lui ”Pablo de Bihor” aduce aminte de cartelul lui Pablo Escobar de la Medelin.

În noiembrie 2018, Victoraș Micula, alias ”Pablo”, le-ar fi atras atenția unor polițiști că un rival s-a urcat la volan după ce a băut. Polițiștii l-au prins în flagrant pe rival, iar la percheziționarea corporală a acestuia ar fi participat și Victoraș Micula, îmbrăcat în polițist, cu cagulă pe față.

Este fiul lui Viorel Micula, unul dintre patronii de la European Drinks. Este și finul liderului PSD Bihor, Ioan Mang.

În mai acest an, Victor Micula, a fost amendat după ce a fost prins circulând cu maşina fără justificare legală în zona comunei Paleu, atât el, cât şi trei persoane care îl însoţeau, potrivit Bihoreanul.

Potrivit unor surse locale, Victoraș Micula, căruia îi place să i se spună Pablo, le-a dedicat o manea șefilor Poliției Bihor.

Potrivit unor surse locale, cumnatul şefului IPJ Bihor, Alin Haniş, ar fi de peste 20 de ani şoferul lui Viorel Micula, tatăl lui Victoraş.

Haniș ar fi fost un apropiat al lui Liviu Popa, fostul șef al IGP, fost coleg de dosar cu judecătorul mason Ovidiu Galea, ambii achitați după ce Secția specială nu a mai formulat apel la Înalta Curte.

Irina Galea, soția judecătorului Ovidiu Galea, este avocatul firmelor din grupul European Drinks, iar avocatul lui Victoraș Micula este Răzvan Doseanu, apărătorul lui Remus Indrei, fostul șef al Poliției Beiuș și apropiat al fostului șef al Poliției Române, Liviu Popa. În plus, copilul lui Victoraș Micula ar fi fost botezat de Ioan Mang, șeful PSD Bihor.

Frații Micula au executat statul. La sfârșitul anului trecut, frații Ioan și Viorel Micula au pus sechestru pe conturile Romatsa și Nuclearelectrica. Frații Micula au blocat conturile companiei Romatsa pentru suma de 395 de milioane de euro care reprezenta o datorie pe care statul român o avea de plătit oamenilor de afaceri după ce aceștia au câștigat un proces la Curtea de arbitraj internațional.

Dosar penal pentru frații Micula. G4media.ro a dezvăluit în decembrie 2019 că frații Ioan și Viorel Micula sunt vizați de o anchetă pentru evaziune fiscală, spălare de bani și delapidare pentru suma de 44 de milioane de euro, într-un dosar penal in rem de la IPJ Bihor, sub coordonarea procurorilor de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Cine e procurorul de caz. Potrivit unor surse din poliție, dosarul lui Victor Micula, zis Pablo de Bihor, este instrumentat de procurorul Cristi Ardelean, fost procuror la DNA Oradea, dat afară după ce în spațiul public a apărut o înregistrare cu procurorii DNA Oradea, printre care și Ardelean, în care aceștia vorbeau să le facă dosare penale unor judecători din Bihor ca să intre frica în ei. Judecătorii dispuseseră mai multe soluții care nu erau pe placul procurorilor, cum ar fi achitări controversate.

După apariția înregistrării, procurorii DNA Oradea, printre care Ciprian Man și Cristi Ardelean, au fost anchetați pentru presupuse abuzuri de Inspecția Judiciară și Secția Specială.

VEZI ŞI:

Cîțu: ”Ciolacule, veți plăti toți PSD-iștii pentru distrugerea României!”. Datorie de 50 de miliarde de lei în 2020

Raportul Hurun: Cei mai bogaţi chinezi au câştigat o sumă record în dolari în 2020, echivalentul PIB-ului Marii Britanii

Secţia Clinica de Recuperare Cardiovasculară devine secţie exterioară a Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara

1 comment

Leave a reply