VIDEO. „E incredibil că Radu Moraru a ajuns atât de jos încât să minimalizeze gravitatea acestei epidemii!”

10
5342

Jurnalistul Marian Petruţa, stabilit în SUA de peste 20 de ani şi preşedinte al Asociaţiei Jurnaliştilor Români din America de Nord, a explodat în public după ce a urmărit noua „linie editorială” a lui Radu Moraru, fondator al televiziunii Naşul TV şi aflat în prezent în Canada, de unde emite online.

Marian Petruţa îl acuză pe Radu Moraru că a luat-o razna pe arătura croită de descreieraţi ai teoriilor conspiraţiei; e vorba de anonimi care, pentru orice se întâmplă pe lumea asta, inventează o explicaţie care nu are nicio legătură cu adevărul, ci mai degrabă cu o anume formă de nebunie.

Redăm în continuare mesajul dur, postat pe pagina sa de socializare, de jurnalistul român stabilit la Chicago, unul dintre cei mai tenace apărători, în comunitatea românească de peste Ocean, ai democraţiei, adevărului şi valorilor lumii libere.

„Paranoia la Nașul TV Montreal

Comportamentul lui Radu Moraru e din ce în ce mai bizar în ultima vreme. Omul e cuprins de o vreme încoace de o paranoia, promovând pe televiziunea sa tot felul de aberații ce nu prea au legătura cu realitatea.

El și Nasul TV au ajuns un fel de portavoce a canalelor de știri #conspiraționiste de pe YouTube.

Acesta promovează idei dintr-un un video al celor de la “Next News Network”, un canal cu știri “alternative”, catalogat de presa credibilă din America ca făcând parte din sursele online ce promovează știri false și conspiraționiste.

Este incredibil faptul că Radu Moraru a ajuns atât de jos încât să minimalizeze gravitatea acestei epidemii și lupta doctorilor, și-a personalului medical, care de două luni de zile se chinuie zi și noapte să salveze vieți.”

Notă: Marian Petruţa este partenerul LUMEALIBERA.RO în SUA şi totodată realizator al rubricii video „America văzută prin ochii lui Marian Petruţa”, pe care o puteţi urmări pe canalul nostru de youtube LUMEA LIBERA TV.

VEZI ŞI:

VIDEO. România, vizele, Trump şi dezinfectantul de băut. „America, prin ochii lui Marian Petruţa”

10 comments

 1. Sofia 30 aprilie, 2020 at 10:08 Răspunde

  Ati postat vreun filmulet,video in care sa ne aratati dedicarea cadrelor medicale si aglomeratia din spitale,urgente,ATI si alte saloane ,realitatea de la fata locului , cu bolnavii de covid din SUA ? NU de la TV !.Daca DA ,va rog trimiteti link-ul.

 2. NICU TODOR 30 aprilie, 2020 at 11:47 Răspunde

  Șecuriști sub acoperire, asta sunteți! Informațiile de la Nașul TV sunt documentate și verificabile, inclusiv o parte din media americană și medici specialiști pe canalele youtube, twitter, comunică și publică opinii despre realitatea pandemiei! E SUFICIENT SĂ ARUNCI O PRIVIRE PE TITLURILE VOASTRE ȘI ORICINE ARE UN PIC DE CREIER ÎN CAP, ÎȘI DĂ SEAMA CĂ SUNTEȚI ÎN LIGA PAPAGALILOR CARE PREIA TOT CE GĂSEȘTI PE LA TOATĂ PRESA CONTROLATĂ! DACĂ MĂCAR AȚI AVEA CURAJUL SĂ INTRAȚI ÎN DEZBATERE CU ARGUMENTE, PUNCTUAL, FAȚĂ DE CEEA CE ACUZAȚI LA NAȘUL TV, AR FI MERITAT SĂ VĂ IA OAMENII ÎN ATENȚIE, DAR ÎN LIPSA DEZBATERII, NU CRED CĂ MERITĂ NICI O ATENȚIE ARTICOLUL DUMNEAVOASTRĂ. CA VOI AVEA O ÎNTREAGĂ DIVIZIE, ÎN FRUNTE CU DIGI 24.

  • Laurențiu Ciocăzanu 30 aprilie, 2020 at 13:47 Răspunde

   Stimate domn, de acord cu punctul dvs. de vedere, mai puţin cu acest atac de doi lei „Şecurişti sub acoperire”. În primul rând, dacă aveţi vreo dovadă, arătaţi-ne-o! Dacă nu, vă rugăm să nu mai copiaţi Antena 3, ea e patroana unor astfel de imbecilităţi cu „securismul”, culmea, deşi e televiziunea unui securist dovedit. Mai bine l-aţi întreba pe Radu Moraru despre termenii ăştia, el chiar ştie cu ce se mănâncă. Marian Petruţa, sigur nu! Bref: admitem orice opinie, inclusiv dacă susţine invenţii gen teoria conspiraţiei, dar faceţi-o decent!

 3. Bogdan Vlad 30 aprilie, 2020 at 12:44 Răspunde

  Petruto te-a cinstit Hilary pentru comentariul ‘asta? Ia-ti draga prietenii(Fauci, Billy etc) si faceti un pic de jamping pe Niagara, sa va racoriti.

 4. Cristi 30 aprilie, 2020 at 14:28 Răspunde

  Atata timp cat nu se fac autopsii pentru a sti in mod clar de ce a murit pacientul, va plana suspiciunea ca mortile sunt umflate, incat Covid sa apara cu mult mai periculos decat este. Din surse sigure, cum se face ca numarul de morti din Italia, de la 01.01 pana la 31.03 , a fost la fel ca in anii anteriori? Aud? Lasati-va de hilarisme ,sorosisme si faucisme. Cand veti milita pentru ca oamenii sa fie informati corect, profesional despre situatia reala de la morgi, trageti de firul clopotelului.

 5. Terezia 30 aprilie, 2020 at 14:49 Răspunde

  Nasul spune doar adevarul si deschide ochii oamenilor cine vrea sa vada sau sa auda si eu cred la fel ca covidul este o epidemie falsa cu scopul vaccinarii obligatorie iar orice ce este obligatoriu este si suspect nu toti oamenii sint prosti sa mai creada minciuni trezirea a inceput iar acesta deranjeaza

 6. Carmen 30 aprilie, 2020 at 14:53 Răspunde

  Eu am urmarit o emisiune, nu am vazut sa minimizeze deloc, chiar deloc nici impactul virusului, nici riscul de a ucide oamenii in varsta. Ce demasca el sunt interesele din spatele pandemiei, si daca nu esti consumator de presa bine scaldata in banuti ca sa cenzurezi tot ce e impotriva acestei isterii si frici induse, e cam greu sa nu iti puta rau manipularea si teroarea induse constient de niste baieti cu interese si scopuri underground. Normal sa sunt banalizate toate aceste stiri contra ca fiind „conspirationiste”, doar n-o sa vina baietii la TV sa iti spuna cu subiect si predicat ce vor sa castige, sa nu cadem in prostie.

 7. Radu 30 aprilie, 2020 at 16:02 Răspunde

  Din nou constat absurdul ! Oameni ,cică oameni… care lovesc în semenii lor cu minciuni de doi lei.Pacat Acest patriot R.M a fost singurul care a arăta adevărul despre revoluție .Acest patriot R.M. a fost singurul care a spus că a greșit – LA SI COSTAT ! Și … Venti cu astfel de editoriale pe care unii , cu copy/paste le trimit altora stirbiindu le crezul lor referitor la R.M.Va e frica,sau poate va oftica sau poate …cine știe ce frustrări ve ți mai avea ,însă ceea ce doresc sa va spun e că pe mine unul NU MA CONVINGETI ,iar nebunia de care vorbiți ,pardon scuipați este …gravă ,abjectă și nuanta …minciuni se vede de la o posta – dragi condeiasi de …doi lei .Păcat MARE PACAT!!!

 8. Mihai 30 aprilie, 2020 at 18:27 Răspunde

  Am citit acest articol si nu cred ca merita sa-i dau nici cea mai mica atentie. Eu sunt pentru libertatea cuvantului si imi place sa ma informez din mai multe surse inainte sa trag vreo concluzie. La fel si cu parerile, le ascult din mai multe tabere. Dar in acest asa zis articol nu am gasit nici un argument sau dovada, care sa sustina cele scrise . Si ce e asa de greu de crezut ca exista mafie peste tot, ca foarte multe persoane , organizatii sunt corupte , ca banul este singurul lor scop si ca pt a face cat mai multi bani este nevoie de controlul si manipularea maselor ?

Leave a reply