VIDEO. După o urmărire ca în filme, polițiștii au reținut un bărbat înarmat și fără permis de conducere

0
274

Urmărire ca în filme pe străzile Capitalei: Polițiștii au reușit să-l captureze pe șofer, descoperind că acesta nu deținea permis de conducere, conform G4Media.ro

“Polițiștii din cadrul Brigadei Rutiere București au fost nevoiți să acționeze într-o urmărie ca-n filme pe străzile Capitalei, după ce un bărbat a încercat să se sustragă unui control de rutină.

În baza probatoriul administrat organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului de 35 ani pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală pentru arest preventiv” mai precizează sursa.


 

Screen Shot 2021-03-13 at 12.52.53

“Pe timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, dar polițiștii au reușit oprirea acestuia, pe o stradă din sectorul 1.

După momentul opririi, polițiștii au procedat la extragerea acestuia din autovehicul, imobilizarea și conducerea la sediul Brigăzii Rutiere.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuțit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără a deține permis, se mai arată în comunicatul poliției.”, conform portalului Digi24.ro .

 

 

Leave a reply