sâmbătă, noiembrie 27

VIDEO. Demența AUR: Șoșoacă – pericol public, Teodosie cu masca mai mult pe nas, Drapelul – pângărit

5
3402

Hoardele AUR (”Alianța Unirii cu Rusia”) continuă să destabilizeze România nestingherit, așa cum liderii de la Moscova au anunțat deschis că vor face cu toate țările considerate ”inamice”, deci și cu România.

Gruparea antiromânească aflată sub conducerea pseudopatriotului George Simion, format după calapodul serviciilor răsăritene, este tot mai agresivă.

Ce este mai grav, acest grup tot mai violent ocupă străzile în plină pandemie, fără să respecte nici măcar regulile sanitare și provoacă forțele de ordine, cum au făcut la Constanța, în imaginile video de mai jos.


Dovadă ce-a făcut avocata avocata Șoșoacă, la Constanța.

Tribunalul Constanţa a judecat, marți, cererea Arhiepiscopiei Tomisului de suspendare a actului administrativ care interzice pelerinajele. Avocatul cu care IPS Teodosie a venit în faţa judecătorilor, Diana Ivanovici Şoşoacă, nu purta mască, potrivit Adevărul.

Șoșoacă se umflă în pene, în postura de vedetă

Teodosie, în schimb, avea mască, dar o ținea mai mult pe nas decât pe gură, sigur, complicat de folosit corect atâta vreme cât barba depășește mult dimensiunile măștii…

Șoșoacă este o incitatoare la nerespectarea regulilor anti-COVID, apare și în București unde urlă necontrolabil împotriva României sănătoase la cap.

Unii dintre adepții ei au amenințat, marți, reporterii, în văzul forțelor de ordine, care, timorate, arată încă o dată slăbiciunea statului român. Astfel de scene precum cele de la Constanța, dacă se petreceau în Germania, UK sau Spania, duceau automat la reacția dură față de agresori, chiar la arestări.

Supărarea grupării antiromânești AUR este că măsurile de carantină nu permit pelerinajul de Sf. Andrei. Aliatul demenței AUR este ÎPS Teodosie, omul lui Radu Mazăre în interiorul BOR.

În 14 noiembrie, Arhiepiscopul Teodosie declara, pentru Agerpres, că dacă se va dovedi că va fi împiedicată organizarea pelerinajului anual de la Peştera Sf. Apostol Andrei, din data de 30 noiembrie, în temeiul unor măsuri de limitare a efectelor pandemiei cu noul coronavirus, atunci va căuta soluţii în instanţă pentru a ţine datinile bisericeşti.
  • “Cum să nu ajung eu la peşteră în ziua Sfântului Andrei şi cum să nu ajungă constănţenii acolo? Este imposibil! Eu cred că pot să ajungă toţi românii căci este cu adevărat apostolul tuturor românilor. Aici nu este o sărbătoare locală, este o sărbătoare naţională şi chiar a fost pusă în calendar ca sărbătoare naţională, Sărbătoarea Sfântului Andrei, alături de 1 Decembrie, de asemenea, sărbătoare naţională, care ţine de unirea tuturor românilor într-o singură ţară…
  • Eu nu mă mulţumesc cu nişte restricţii care nu au logică şi care ne restrâng drepturile noastre de închinători şi voi începe demersurile, caut nişte avocaţi foarte serioşi, pentru că nu putem să fim împiedicaţi să mergem la vatra noastră părintească, la originea noastră strămoşească spirituală. Vom ţine toate regulile sanitare, căci este un loc atât de larg acolo, şi ne vom face tradiţiile religioase”, spunea IPS Teodosie.
În fiecare an, în 30 noiembrie, ÎPS Teodosie oficiază Sfânta Liturghie, împreună cu ierarhi invitaţi din ţară şi din străinătate, preoţi şi diaconi, la Mănăstirea “Peştera Sfântului Apostol Andrei” din apropierea localităţii Ion Corvin. La manifestările religioase participă anual peste 10.000 de persoane.
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a luat decizia de a interzice participarea la procesiunile şi pelerinajele religioase pentru persoanele care nu au domiciliul în localităţile unde se desfăşoară aceste activităţi, după ce rata incidenţei la nivelul judeţului Constanţa a trecut de 3 la mia de locuitori.
Decizia a provocat isteria AUR, grupare plină de necredincioși, care pozează însă în mari apărători ai valorile creștine cum făcea și ipocritul Trump, care pe de o parte poza cu Biblia în mână, pe de alta încălca toate poruncile lui Dumnezeu, blestemând, încurajând la ură, nu la iubire, la haos și război intern. Exact asta face gașca antinațională a lui George Simion.
Televiziunile roșii o mediatizează intens pe Diana Șoșoacă, iar aceasta sfidează statul român și cetățenii care vor să fie protejați de pandemie, nu infectați prin îndemnuri iresponsabile.
Alt aspect grav: este ilegală folosirea însemnelor naționale (drapelul) în scopuri electorale, cu atât mai mult pângărirea lor cu sigla ”AUR” pusă în mijlocul tricolorului. Cu toate acestea, în mod suspect, pare că acțiuni ilegale și iresponsabile ale grupării antiromânești AUR au complici în interiorul statului român.

VEZI ŞI:

VIDEO. Grav, AUR! Mălin Bot l-a prins pe un general implicat în crimele din decembrie 89 pe listele grupării lui George Simion

Când justiția devine pericol public. Cazul judecătoarei Carmen Elena Chirilă, iresponsabila pentru care masca e ”botniță”

VIDEO. Nebunia AUR (”Alianța Unirii cu Rusia”) infectează România. Cine protejează asaltul COVIZILOR?

5 comments

Leave a reply