sâmbătă, ianuarie 29

VIDEO. Delirul satanist al militanților AUR, acești PSD-iștii care pozează în creștini: ”Pe Alexandra Măceșanu ați lăsat-o s-o violeze”!

2
2428

Devine tot mai clar pentru românii creștini de bun-simț (imensa majoritate) că religia noastră a fost penetrată de un fel de sectă politică cum poate fi considerată gruparea AUR (zisă și ”Alianța Unirii cu Rusia”), condusă de rusofilul George Simion.

Încercând să copieze modelul satanist al fostului Partid România Mare, cei de la AUR confiscă simboluri naționale, profitând de slăbiciunea autorităților și de ignoranța principalelor forțe politice proeuropene.

Nu doar că folosesc ilegal drapelul României, pe care au mâzgălit sigla AUR, dar se dau și mari creștini, deși se comportă ca niște atei feroce care au învățat pe de rost citate din Scriptură și le recită în timp ce încalcă mai toate poruncile divine.


Bunăoară, ultimul exemplu este celebrul pelerinaj la Peștera Sfântului Andrei, un fals simbol al ortodoxiei, pentru că nu există NICIO dovadă că apostolul lui Iisus a trecut nici măcar prin Dobrogea, darămite prin localitatea cu pricina unde ÎPS Teodosie și avocata Șoșoacă, aflată pe lista de candidați a AUR, se dau de ceasul morții ”să apere valorile creștine”.

Cum le apără? Încălcând legea și trimițând credincioșii la moarte, prin facilitarea infectării cu SARS-CoV-2.

Șoșoacă a urlat și luni la forțele de ordine, spunând că nu există pandemie! Iar adepții ei, comportându-se ca niște trupe de ocupație sovietică, au început să se dedea la acte grave pentru care, în orice țară din Europa, ar fi ajuns instant după gratii.

De exemplu, în filmarea de mai jos se vede cum adepții lui Șoșoacă se trag efectiv de șireturi cu polițiștii, luîndu-i la rost, filmându-i cu telefonul și transformându-i în niște cârpe din apărători ai legii.

Pentru astfel de scene, în Spania de exemplu, au fost băgați la închisoare fără drept de apel mai bine de 10.000 de turbulenți care au încălcat dispozițiile stării de alertă.

Iar felul în care individul cu comportament agresiv vorbește cu polițistul duce mai degrabă cu gândul la un delir politic decât la smerenie divină.

”Să-mi dați actele la mașină! Nu mai sunt infractori? Pe Alexandra Măceșanu ați lăsat-o s-o violeze ăia, s-o omoare”, se aude vocea din spatele celularului agresiv.

O astfel de enormitate e specifică Socolei nicidecum unora care pretind că apără România.

Ce legătură are cazul de la Caracal al regretatei Alexandra Măceșanu cu polițistul care își face datoria la Constanța?

Evident, insul poleit cu AUR aplică o tehnică simplă din manualul sovietic de manipulare: lipește un caz care a șocat opinia publică de o autoritate din cu totul alt film și obții intoxicarea opiniei publice.

Desantul satanist al adepților AUR și al unor creștini izolați folosiți de ÎPS Teodosie a fost remarcat și de alte publicații.

Iată ce au scris ziariștii de la Podul:

”Răzmerița pusă la cale de ÎPS Teodosie, cu concursul avocatei conspiraționiștilor Diana Șoșoacă, candidată la Senat din partea AUR, formațiune politică de orientare pro-rusă, a pus pe drumuri sute de credincioși din diverse zone ale țării. În drumul lor ilegal către Mănăstirea „Peștera Sfântului Andrei” din județul Constanța, au lansat în online mesaje, postări și filmulețe alarmiste, anunțând că sunt hărțuiți și intimidați de forțele de ordine și că le ar fi încălcate drepturile religioase.  

Pure manipulări și lamentări jenante pentru că în realitate a fost vorba doar despre verificări ale identității în condițiile în care toți cei din afara localității Ion Corvin din Constanța, unde se află lăcașul de cult închinat Apostolului Andrei, sunt în situația de nerespectare a restricțiilor în vigoare și de nesocotire a deciziei instanței care a stabilit, săptămâna trecută, că doar localnicii pot merge în pelerinaj în zilele de 29 și 30 noiembrie.”  

2 comments

Leave a reply