VIDEO. ”De ce faci propagandă Rusiei?”. Mălin Bot l-a ”tamponat” în stradă pe George Simion-AUR

3
8814
Mălin Bot a coborât milităria jos din podul unei țări tot mai agresate de grupuri și grupări care se joacă de-a democrația în România. Inițial, l-a atenționat pe George Simion discret, fără să intre direct în coliziune cu el, cerându-i să nu se mai folosească de numele său, să nu-și mai asocieze imaginea cu numele ”Mălin Bot”.
Se știe, liderul AUR (cunoscută și ca ”Alianța Unirii cu Rusia”) și-a creat imagine ”lipindu-se” de oameni ca Mălin Bot și alți protestatari #Rezist la protestele din Piața Victoriei, deși Simion nu a fost niciodată radical anti-Dragnea.
Ulterior, George Simion a copiat efectiv acțiuni marca Mălin Bot, pentru a scoate capital politic menit să crească gruparea sa politică. De exemplu, s-a dus în județele baronilor PSD, prefăcându-se că luptă cu ei. Nimeni n-a aflat nici azi de unde avea Simion bani pentru toate acțiunile sale, cine îl finanțează și cum de își permite costurile întreținerii unui partid, nefiind subvenționat de la buget cum sunt partidele parlamentare.
Liderul AUR l-a ignorat pe Mălin Bot și a continuat să se folosească de imaginea de ”opozant” fabricat în laboratoarele dezinformării și propagandei, reușind să adune un număr suficient de adepți, chiar dacă mulți dintre ei erau fie rusofili, fie dubioși, securistoizi corupți sau chiar interlopi.
Apropo de această categorie din urmă, iată ce a scris Mălin Bot pe Facebook:
”Interlopul din Oradea nu e singurul penal de pe listele AUR. La Argeș e candidat un condamnat penal, traseist și cu legături cu Rusia.
Generalul Mircea Chelaru a fost condamnat in lotul generalilor Armatei care au furat case din proprietatea Ministerului Apărării Naționale.
Este și traseist politic, în anul 2002, a intrat în Partidul Unității Națiunii Române (PUNR). A fost ales la data de 16 martie 2002 în funcția de Președinte al Consiliului Național al PUNR, iar pe 11 mai 2002 devine președintele partidului.
În urma fuziunii prin absorbție a PUNR cu Partidul Conservator, partidul proprietate personală a pușcăriașului Dan Voiculescu, ce a avut loc la data de 19 ianuarie 2006, Mircea Chelaru devine vicepreședinte al PC.
Apoi a zburat din PC și a fondat Partidul Neamul Românesc cu Ninel Peia. Acum a aterizat pe listele AUR de la Argeș.
Practic AUR = PSD = penali, traseiști, corupți, interlopi”.
Exaperat de ascensiunea unui personaj cu profil clar moscovit, Mălin Bot a trecut la atac frontal. L-a demascat pe Simion cum înceracă să destabilizeze România prin proteste COVID și a creat un montaj video în care l-a ”tamponat” direct pe Simion.
Filmul se deschide cu întrebarea directă a jurnalistului civic despre cum a fost prins Simion conducând ilegal prin România.
Mălin Bot: Ai permisul, poți să ni-l arăți și nou?
George Simion: ”privește în jos, blocat
Mălin Bot: Ai de gând să răspunzi? Dacă nu încalci legea rutieră, de ce te temi?
George Simion: Teoretic, am trei amenzi…
Mălin Bot: Îmi explic și mie cu de Jandarmeria te tolerează de trei săptămâni, în condițiile în care pe noi ne-a luat cu stâlp cu tot?
George Simion: M-a luat și pe mine.
Mălin Bot: Nu te-a luat, nu te-a luat… Ia spune, de ce faci propaganda Rusiei?
George Simion: neinteligibil, filmând spre jurnalist
Mălin Bot: Îl promovezi pe Călin Georgescu?
George Simion: privește în telefon
Mălin Bot: Ce le spui oamenilor care află că face propagandă Rusiei, că l-a adus pe Dughin în România, că a avut întâlniri cu Adrian Năstase?
George Simion: Că mint.
Mălin Bot: Poți să-mi indici o zi în care ai fost aici în Piață împotriva lui Dragnea?
George Simion: Da. Pe 10 august.
Mălin Bot: De ce nu există imagini cu tine?
George Simion: Eu eram mai încolo și m-au văzut oamenii
Mălin Bot: De ce pe pagina ta de Facebook nu sunt imagini cu tine?
George Simion: Pentru că am văzut ce urma să se întâmple.
Mălin Bot: Nu! Pnetru că minți, George Simion, și umbli cu cioara vopsită.
Exasperarea jurnalistului e logică: George Simion și armata sa de ocupație civică sunt tolerați de Jandarmerie, ocupând strada abuziv cu autocare, oameni și alte instrumente de propagandă.
”Este o tâlhărie civică. De trei săptămâni încalcă legea. Încearcă să fraierească Diaspora. Vrea să deturneze fondurile și să manipuleze electoratul. Mafia încearcă să dea o lovitură prin aceste acțiuni de tip CAPVID”, a puncta Mălin Bot. Pe larg, în imaginea de mai jos.
https://www.youtube.com/watch?v=8tjqacDBdwQ&list=PLOozz_t_6HCTi-nvnzPDw18B4vy8o7nhc

3 comments

Leave a reply