Video: Cum au fost batjocoriți tinerii care au vrut să se distreze la Costinești de 1 mai

0
1579

Beach Please – festivalul la care lucruri personale inofensive sunt aruncate în nisip la intrare și apoi colectate de probabil tovarăși ai “bombardierilor” angajați pe post de paznici.

1 mai! Un moment pe care mulți tineri îl așteaptă cu nerăbdare, pentru că atunci merg spre mare, spre petreceri și concerte, simt că se apropie vara și distracția.

Dar anul acesta, mulți dintre tineri nu doar s-au distrat, ci au avut o stare de spirit foarte proastă și supărare și dezamăgire.  Dându-și seama din nou că se află într-o țară în care civilizația și educația sunt deficitare, iar nesimțirea atinge cote înalte.

Suntem in Costinesti.  Una dintre stațiunile în care pe 1 mai au loc primele concerte mult așteptate.  Plină de tineri, studenți și nu numai, care abia așteaptă Festivalul Beach Please, organizat de Big Events.

Veseli, plini de viață și nerăbdători, toată lumea se grăbește să ajungă la plajă, unde va începe festivalul în curând.  Se aliniază, dar surpriză: la intrare, în loc să li se ceară doar biletul, li se cere să le arate tot ce au, pentru ca apoi, cu o plăcere sadică, să le fie aruncate la grămadă în nisip: rujuri, parfumuri, medicamente (nurofen, pastile pentru stomac etc., toate în folie!), gumă de mestecat, ochelari de soare, orice machiaj, chiar și bijuterii, spunându-li-se în batjocură, că după ce se ies, le pot recupera.

Să nu credeți că la ieșire au putut să recupereze ceva. Când tinerii își căutau cu tristețe lucrurile aruncate în nisip, paznicii se distrau cu plăcere.


Avem și anunțul organizatorilor. Să vedem care din lucrurile aruncate în nisip, chiar erau interzise la festival. 

 Iată anunțul:

Sursa: Facebook

Chiar dacă lucrurile aruncate în nisip nu erau printre cele din anunțul de mai sus, dar din motive poate de înțeles, nu era indicat să mergi cu ele la un spectacol, nu era normal să le spui plătitorilor de bilet mai întâi de toate, că nu au voie înăuntru cu acele obiecte? Nu le arunca în nisip!

A doua zi cei de la terasele din jur au fost rugați de tineri să le păstreze lucrurile până vor pleca de la concert. Mulți nu erau cazați in Costinesti și nu au avut unde să-și lase lucrurile ca să intre.

Angajații de la terase începuseră să le atragă atenția tinerilor, cu ce pot păți la intrare.

În seara următoare, tinerii au fost rugați să se descalțe pentru a nu ascunde diverse lucruri în pantofi.

Poate că organizatorii acestui festival și paznicii Smiss Security ar trebui să răspundă pentru aceste abuzuri sau cel puțin să își ceară scuze.

În concluzie, credeți că acei tineri care veniseră să se distreze, vor rămâne cu amintirea părții frumoase a acestui festival sau își vor aminti ca fiind „festivalul la care lucruri personale inofensive au fost aruncate în nisip de la intrare”?

Leave a reply