VIDEO. Cioloș și Barna anunță planul USRPLUS pentru o Românie fără hoție. ”Țara are nevoie urgentă de schimbare”

2
666

Liderii USRPLUS au anunțat astăzi într-o conferință de presă un set de acțiuni pe care trebuie să le aibă în vedere candidații USRPLUS în alegerile locale din 27 septembrie.

La conferința de presă au fost prezenți Dacian Cioloș, Dan Barna, Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui.

Dacian Cioloș, copreședinte USRPLUS, a făcut o promisiune românilor: candidații alianței se vor bate pentru o ”Românie fără hoție”.

”Am vrut să avem un cadru de priorități pentru toți candidații noștri. Pentru noi aceste alegeri trebuie privite în concordanță cu alegerile parlamentare viitoare. România are nevoie de o nouă guvernare, actuala clasă politică și-a dovedit ineficiența în 30 de ani, ajunge! România are nevoie de coerență nu în interesul cumetriilor de partid, ci în interesul oamenilor. În 27 septembrie, USR va face o breșă în administrația românească. Țara are nevoie urgentă de o schimbare. Candidații noștri trebuie să aibă în vedere câteva obiective foarte importante, dintre care pe primul loc va fi transparența cheltuirii banului public. Nu vom mai permite ca bugetele locale să se scurgă către firme de partid, consilieri. Avem nevoie de o Românie fără hoție, fără corupție, ne vom bate pentru ea”, a spus Dacian Cioloș.

La rândul său, Dan Barna a spus că alegerile din 27 septembrie vor arăta creșterea USRPLUS față de alegerile din 2016.

”Au crezut că USR va fi un foc de paie după alegerile de acum patru ani, dar s-au înșelat. Nu doar că am rezistat, dar vom fi prezenți acum în multe administrații locale din țară. Și venim acolo cu două atribute majore: onestitate și competență. Asta e ce le cerem candidaților noștri, dar și alegătorilor care vin să ne voteze. Vom avea un scor bun, inclusiv în București, vă asigur. Românii s-au săturat de pârjolul guvernărilor de tip PSD, de incompetența lor. Sunt primari în țară care cer să li se dea print după un email ca să poată să-l citească!”, a spus Dan Barna.

”Ni s-a reproșat că am facut o alianță cu PNL. Nu, am făcut o înțelegere pentru a trece la nivelul următor. Avem o șansă reală pentru București, alegând Nicușor Dan la Primăria Capitală, primarii noștri la sectoare și lista separată a USRPLUS la consiliile locale. Avem coerență începând de la Bruxelles și până în ultimul sat din România. Avem un plan, care înseamnă o promisiune”, a spus și Vlad Voiculescu, candidatul alianței PNL-USRPLUS la funcția de viceprimar al Capitalei.

https://www.facebook.com/watch/?v=821492395054169&extid=0Apzcv11NE0gM7IY

VEZI ŞI:

EXCLUSIV. Apare DOR – partidul creat de opoziţia din USR

Adio, PLUS! Trăiască USR și apoi USRPLUS! Visul lui Moise Guran

Emoționantul mesaj al lui Adrian Moraru, candidatul-surpriză: ”Eu vă spun atât: se poate și la Sectorul 3! Mai bine și mai ieftin”

2 comments

Leave a reply