marți, noiembrie 30

VIDEO Chef ilegal cu Simion la sediul AUR. Mizerie cruntă, vecinii au chemat Poliția. Două amenzi

Mălin Bot: Simion și Șoșoacă s-au pus pe chefuit spre exasperarea vecinilor AUR
0
1399

Simion și Șoșoacă s-au pus pe chefuit spre exasperarea vecinilor AUR

Jurnalistul și activistul civic, Mălin Bot, descoperă nereguli civice la sediul partidului AUR.

Ziaristul a a dezvăluit  pe contul sau “patreon” următoarele nereguli – pe care vi le prezentăm în continuare – și norme de conviețuire la un partid ce se autointitulează sus și tare… “justițiar”.
Secvențele de mai jos ne îndreptățesc să credem contrariul acestor pure lozinci populiste.


Ba mai mult, este chiar un avertisment pentru cei care au căzut lesne în capcana acestor politicieni ajunși în Parlamentul României, și al căror scop este altul decât bunăstarea nației, continuarea firească a traiectoriei europene a țării noastre, respectiv angajamentele României cu Uniunea Europeană și NATO, singurele “trasee” de urmat ce pot menține țara in securitate națională (și regională), dar și pentru buna funcționare a democrației și statului de drept.

 

Ziaristul a a dezvăluit  pe contul sau “patreon” următoarele nereguli pe care vi le prezentăm în continuare:

 

“La sediul social al partidului a fost organizată o petrecere ilegală la care a participat George Simion și un alt deputat AUR. Exasperați de gălăgie, vecinii au chemat poliția și s-au dat două amenzi în valoare de 1.000 de lei.”

 

 

Astăzi însă IJP Ilfov a aflat că există și înregistrări video de la petrecere, postate pe rețele sociale, așa că purtătorul de cuvânt al IJP Ilfov, comisar-șef Ane-Marie Ciolca a informat că toți participanții la petrecere urmează să fie identificați și amendați. https://youtu.be/jaWWTCKrV1A.

 

“Am mers la sediul AUR să văd personal locul unde a avut loc petrecerea și să mai discut cu vecinii deranjați ce chefurile AUR”

 

Am găsit acolo o mizerie cruntă care mă face să mâ întreb cum vor ei să gospodărească o țară când nu sunt capabili să-și țină cât de cât curat propriul sediu.

 

Iată că, ajunși în Parlament, după ce s-au ghiftuit electoral, liderii AUR se pun pe chefuit, sfidând toate normele privind pandemia pe care milioane de oameni sunt obligați să le respectă sau pe care le respectă foarte mulți români pur și simplu din bun-simț și responsabilitate. Respectarea legii, decența și responsabilitatea sunt concepte total străine liderilor AUR”, transmite Bot

 

Leave a reply