VIDEO. ”Ceaușescu” spre copiii lui Adrian Năstase: ”Cum v-a îmbogățit, mă, tatăl vostru prin furt?”

0
921

Celebrul protestatar ”Ceaușescu” nu iartă pe nimeni! Prezent pe stradă în ziua alegerilor, Marian Moroșanu pe numele său real, i-a așteptat la ieșirea de la urne pe Dana Năstase, șoția lui Adrian Năstase, și pe cei doi fii ai lor.

Venind din spate, ”Ceaușescu” i-a surprins pe cei trei, care inițial s-au speriat puțin la auzul vocii deja renumite a lui Moroșanu.

”Ia uitați-i pe fii criminalului economic Adrian Năstase, care vor să vină în politică. Hoții hoților! Cum v-a îmbogățit, mă, tatăl vostru prin furt? Cum ai făcut tu, mă, facultatea în America, mă, cu banii furați? Ia uitați, hoțul! Fiii hoțului Adrian Năstase. Un mare actor român avea o replică: grijania mă-tii de comunist”, a strigat Marian Moroșanu la cei trei, care au grăbit pasul în drum spre mașina personală.


La un moment dat, unu dintre fiii lui Adrian Năstase s-a propiat foarte mult de ”Ceaușescu”, care a continuat să strige și mai tare la ei.

Ajunși în cele din urmă la mașină, cei trei s-au urcat repede în bolidul cu numărul B 33 MDN și plecat imediat din zonă.

Adrian Năstase, fost premier PSD al României, a fost condamnat pentru corupție, dar a rămas cu mare parte din averea personală, inclusiv o vilă în celebrul Cartier Primăverii unde Marian Moroșanu i-a surprins pe cei trei.

Leave a reply